Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ασφαλτοστρώθηκε αγροτικός δρόμος στους Σαρακηνούς


‘ Έστω  και με μεγάλη καθυστέρηση  ολοκληρώθηκε επιτέλους στο αγρόκτημα των Σαρακηνών  που τόσα  χρόνια τους ταλαιπωρούσε χρόνια.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή  αφουγκράστηκε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων  και το ενέταξε στο πρόγραμμα . Μετά τις δημοτικές εκλογές  καθυστερούσε να ξεκινήσει άγνωστο γιατί. Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι έστω και με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε.

Ο δρόμος καλύπτει  μία από τις μεγαλύτερες εκτάσεις κερασιών  στον Δήμο Αλμωπίας. Οι αγρότες  πρόκειται να  έχουν  ποιότητα στην πρόσβαση  και στην μεταφορά των αγροτικών προϊόντων.

 Έστω και καθυστερημένα  το έργο πιστώνεται στην προηγούμενη δημοτική αρχή  του Δημήτρη Μπίνου

 

1 σχόλιο:

  1. Οτι καλό γινεται πρέπει να το επιβραβευουμε ετσι αξιζουν πολλά μπραβο στην δημοτική αρχη για την ολοκληρωση του εργου. Ας δουν ομως οι αρμοδιοι του Δημου τον περιφερειακό της Σωσανδρας (αγροτικός δρόμος ειναι) που εχει εκατονταπλάσιο φόρτο κυκλοφορίας , ας προγραμματισουν μια διαπλάτυνση τουλάχιστον 1 μετρου και ας προχωρησουν σε νεα ασφαλτόστρωση, επίσης εκεινος ο δρομος του Λυκοστόμου απο την διασταυρωση εξω απο την Πιπεριά εως τον οικισμό λες και ειναι βομβαρδισμένος , ας τον κοιταξει η Δημοτική Αρχή, χρειάζεται νεο οδόστρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)