Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Έκλεισαν τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων

 




Τη Δευτέρα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και αναλόγως με τα επιδημιολογικά δεδομένα θα ανοίξουν ή θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά τα εξωτερικά ιατρεία.



Μετά τα σχολεία και τα εξωτερικά ιατρεία των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας (Έδεσσα, Γιαννιτσά) ανέστειλαν   σήμερα  Πέμπτη τη λειτουργία τους προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος διασποράς του ιού. Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων σε συνεννόηση με την 3η ΥΠΕ πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν και το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο που παρουσιάζει η περιοχή με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά.

Την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανέφερε η 3η ΥΠΕ στο ethnos.gr, θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση και αναλόγως με τα επιδημιολογικά δεδομένα θα ανοίξουν ή θα συνεχίσουν να παραμένουν κλειστά τα εξωτερικά ιατρεία. Μέχρι τότε αυτά θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Στο μεταξύ, σε ισχύ τέθηκε από σήμερα και η αναστολή της λειτουργίας των σχολείων στην Π.Ε. Πέλλας, λόγω του μεγάλου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή, όπως αποφάσισαν τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας. Τα σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Πέμπτη 17/9/2020 και Παρασκευή 18/9/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)