Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Σάκης Χατζηδημητρίου:"Γιατί δεν μετέχουμε στη Συνεδρίαση του Δ.Σ"


Με άποψη: Τίτλοι τέλους για τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου στην  Αλμωπία; 

Με Επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
ο Σάκης Χατζηδημητρίου  Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωμένοι για την Αλμωπία»
γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους δε θα συμμετάσχουν στην σημερινή,
 εκ περιφοράς και πάλι, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου





Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,
Η διοικούσα παράταξη του Δήμου Αλμωπίας μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, τη μία μετά την άλλη, και μας προκαλεί πολιτική δυσφορία , με την εμμονή της να μην επιδιώκει τον διάλογο και τη συναίνεση, αλλά την τακτική της πλασματικής αριθμητικής υπεροχής, που και αυτήν έχασε μετά τις πρόσφατες εξελίξεις αποχωρήσεων των μελών της συνδιοικούσας παράταξης.
Με αδικαιολόγητο πείσμα, μας καλεί για άλλη μία φορά σε δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ., προσφιλή της μέθοδο , μη λαμβάνουσα υπ’ όψιν της την καλή μας πρόθεση και τις σοβαρές ενστάσεις μας για έλλειψη υπεύθυνου, δημοκρατικού διαλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Πρόσφατα εμμέσως πλην σαφώς υποσχέθηκε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη καλώντας με έγγραφό της τους Δημοτικούς Συμβούλους να πιστοποιηθούν στο ανάλογο σύστημα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εκτελώντας επιτυχείς σχετικές δοκιμές.
Προφανώς θέλει, με την βοήθεια και του κορωνοϊού, να αποφύγει τον διάλογο, και συνεπώς  την κριτική, για την κακή - ελλιπή διαχείριση σοβαρών προβλημάτων του Δήμου, αποτέλεσμα έλλειψης από μέρους της, προσοχής, εμπειρίας και  κεντρικού σχεδιασμού για τον Δήμο, γεγονός που επισημάναμε από την αρχή της θητείας.
Απογυμνώθηκε βέβαια, άθελά της, από όλα τα έωλα επιχειρήματά της , γιατί μας καλεί να συνεδριάσουμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με φυσική παρουσία όλων των μελών στο Ξενιτίδειο, την προσεχή Πέμπτη, στη Γενική Συνέλευση της Δ. Επιχείρησης των Λουτρών.
Κύριοι της διοικούσας παράταξης, εσείς κυριολεκτικά ζείτε το όνειρό σας, ο Δήμος όμως και οι πολίτες θα πληρώσουν το μάρμαρο με τις δυσμενείς συνέπειες, που θα υποστεί η οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας από τα λάθη και τις παραλήψεις σας. 
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν συμμετέχουμε και σήμερα, στην  δια περιφοράς «υποτιθέμενη» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της οποίας έχετε κάνει, με εμμονή, υπερβολική κατάχρηση.
Καλούμε τώρα και τις λοιπές παρατάξεις του Δήμου μας, να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τις αναλογεί και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.  «Οι καιροί ου μενετοί.» 
Ο Δήμος ανήκει στους πολίτες και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Για τη Δημοτική Παράταξη «Ενωμένοι για την Αλμωπία»
Ο Επικεφαλής Σάκης Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)