Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Συναγερμός στη Σκύδρα - 114 κρούσματα σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας...


 

ΑΚΡΑ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΚΙΧ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ 

 

ΕΚΛΕΙΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

 

Νέα εστία κορονοϊού, που προβληματίζει τους ειδικούς, εντοπίστηκε στην Σκύδρα.

 

Σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

 

«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε... εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας Νομού Πέλλας, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, και κάθε είδους χώρων κύριων και βοηθητικών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

 

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 10 ημέρες από 02-10-2020 και ώρα 12.00 έως 11-10-2020 και ώρα 12.00».

 

Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ...

 

 

Στο μεταξύ οργιάζει η φημολογία για ανεξακρίβωτο αριθμό κρουσμάτων . Εδώ και μέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες  χωρίς   να συγκινηθεί κανένας  να  παίρνει την ευθύνη για υπεύθυνη ανημέρωση. Σε αντίθεση  με την καραντίνα της  Φούστανης  , όπου  υπήρχαν ελάχιστα κρούσματα. Όργιο φημών κυκλοφορεί  και για την Έδεσσα  και τα Γιαννιτσά. . Μεγάλες ευθύνες έχει και ο Δήμαρχος Αλμωπίας , καθώς πολλοί εργαζόμενοι στο κονσερβοποιείο   προέρχονται από την Αλμωπία . Παραδόξως  και από τον Δήμο Αλμωπίας υπάρχει πέπλο σιωπής .Χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω κορονοϊού έκλεισε ιδιωτικός παιδικός σταθμός , χωρίς να γίνει τίποτα γνωστό. 


9 σχόλια:

  1. Δυο γνωστες εκδοχες της ιδιωτικης πρωτοβουλιας βεβαιως βεβαιως.
    Τιναζουν στον αερα τις προσπαθειες ενος ολοκληρου νομου(τουλαχιστον)
    Εκθετουν σε κινδυνο ζωες ανθρωπων.
    Ισως μαλιστα να μην προκειται για απλη εκθεση.
    Απολαυουν(?) της εξοργιστικης προστασιας των πολιτικα ομογαλακτων.
    Ουδεις εξ εκεινων που πουλανε νταηλικι σε καθε ανηλικο και "ξυπολυτο"φερεται να αναζητα ευθυνες.
    Κι απο πανω θα καρπωθουν και αποζημιωσεις;
    Μια σιχασια δεν πλαναται απλως ολουθε. Κολυμπαμε μεσα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΤΡΟ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?.............ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ? ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρο μήπως φταίει ο Μπατσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου όσο και να νομίζεις ότι θα χαιρόμασταν αν έφταιγε ο Μπάτσης και για αυτό προφανώς κάνεις λάθος. Δεν θα του χρεώσουμε και την επανάσταση του ΄21. Ό μως τόσες μέρες βοά το σύμπαν και δεν του καίγεται καρφί γιατί στο εργοστάσιο αυτό δούλευαν και πολλοί Καρατζοβίτες. Όλοι όμως έκαναν την πάπια. Για αυτό μάλιστα φταίει και πολύ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
      Στην περίπτωση της καραντίνας της Φούστανης είχαν ξεσχιστεί όλοι. Για θυμήσου. Κάνε συγκρίσεις και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

      Πέτρος Σαμανδης

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ για τον τραμπ φταίει ο Μπατσης. Έλα ρε Πέτρο τώρα. Σε σέβομαι σε εκτιμώ αλλά έλεος

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν δήμαρχοι που ακολουθούν την γραμμή του κεντρικού κράτους και άλλοι που αποκλίνουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Στην περίπτωση της Φούστανης, η γραμμή του κεντρικού κράτους, την οποία ακολούθησε πιστά ο δήμος μας, ήταν τα σκληρά κατασταλτικά μέτρα ώστε να φανεί στο εξωτερικό ότι "καθαρίζουμε" καθώς περιμένουμε τον "τουρισμό" να μας τα "ακουμπήσει"... Τώρα, που η φούσκα του "τουρισμού" έσκασε, το κεντρικό κράτος δείχνει ποιο ήταν και είναι το πραγματικό του ενδιαφέρον: το χρήμα και όχι οι άνθρωποι! Δυστυχώς, για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο Δήμος μας θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή!

      Διαγραφή
  4. Περιμένετε λίγο να βγουν σήμερα τα δεύτερα τεστ...
    Από τα πρώτα τεστ ήδη ένα έχει διαψευστεί βγαίνοντας στο δεύτερο αρνητικό.
    Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και μέχρι χθες είχαμε όλοι επαφές μαζί τους. Με τη διασπορά άραγε πόσα θα είναι τα κρούσματα;
    Και, μία ερώτηση: κάθε πότε έκαναν το τεστ οι εργαζόμενοι; Επειδή, 114 μαζεμένα είναι πολλά και ευλόγως κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται, να εικάζει και να συνομωσιολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μέτρα πρόκειται να λάβει ο Δήμος Αλμωπίας; Έχει ανακοινωθεί κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ γιατί τόσες μέρες δεν έγραψες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)