Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Γιατί παραπονιούνται οι Λουτρακιώτες για τις προσλήψεις στα Λουτρά αφού έχουν την πλειοψηφία;


 Αβίαστα προκύπτει το μεγάλο έργο που συντελείται στα Λουτρά Πόζαρ ,  ώστε να κατακτήσουν όλο τον κόσμο....


Ακάθεκτος συνεχίζει  το «ρουσφετολογικό « του έργο, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  Χρήστος Μπάτσης , με την πρόσληψη διμηνιτών  στη επιχείρηση των Λουτρών , σε μία μεγάλη περίοδο ύφεσης  λόγω 
κορωνοιού

Υπάρχουν πολλά παράπονα ότι προσλαμβάνονται στενά συγγενικά πρόσωπα του δημάρχου και άλλων στενών του συνεργατών. Υπάρχουν παράπονα  από κατοίκους του Λουτρακίου   ότι αποκλείονται  επιδεκτικά   συγχωριανοί τους, από τις προσλήψεις στη λουτρόπολη. 

 Οι κάτοικοι του Λουτρακίου μάλλον κακώς διαμαρτύρονται για τον Δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών . Διότι την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο την έχουν  συγχωριανοί τους  σύμφωνα με τον νόμο , αλλά και όπως συμβαίνει στην πράξη. Συνεπώς ο αποκλεισμός  συγχωριανών τους  από  εργασίες ή άλλες δραστηριότητες στα Λουτρά   γίνονται από αυτούς και όχι από τον Δήμαρχο.


Τα  όποια παράπονα υπάρχουν πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς και όχι αλλού. Τώρα αν η πλειοψηφία της διοίκησης  θεωρούν ότι δεν υπερασπίζεται  τους συγχωριανούς τους και  θέτουν γενικότερα  το χωριό τους σε δουλικό  καθεστώς , είναι δική τους επιλογή και το πράττουν  νόμιμα .Όχι του Μπάτση.

 

Το ρουσφέτι τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν είναι αδίκημα , αλλά προνόμιο  των επιτήδειων  που ασκούν την όποια εξουσία με την ψήφο  υποτίθεται του λαού.

Ούτε και το καθεστώς δουλείας και ταπείνωσης του χωριού τους ( Λουτράκι)  προβλέπεται ότι είναι ποινικό αδίκημα .Είναι θέμα απλής αξιοπρέπειας και πολλών άλλων λεπτών  λεπτομερειών . Τρεχαγύρευε δηλαδή.



 

2 σχόλια:

  1. Πάρτε το χαμπάρι. Τα Λουτρά είναι του Δήμου Αλμωπίας και όχι της Τ.Κ. Λουτρακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώωωωωωωωωωωωωπα! Για πες μου κύριε έξυπνε, ποιος απ' όλους τους μπαχοβίτες που δουλεύουν τώρα στα λουτρά είχε ξαναπατήσει το πόδι του εκεί έστω και σαν επισκέπτης;
      Όσον αφορά τους Λουτρακιώτες που διαμαρτύρονται ας πάνε να πιάσουν τον Κούη που πολλά μας τά 'λεγε πριν εκλεγεί και τώρα κάνει την πάπια...

      Διαγραφή

(3)