Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΈΡΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Χρηστάκη κάνε καλύτερα αυτό στο οποίο είσαι  ειδικός.Από χορευτής κοντεύει να γίνει γελωτοποιός



 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ  ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ 

ΠΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ  ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ  ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ;

 

 

 Διαφορές αντίληψης , νόησης παρανόησης κλπ

 

 

 

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάει ή να κλαίει κανείς με την νοημοσύνη  μερικών διοικούντων του Δήμου Αλμωπίας  που έχουν πατώσει τον Δήμο , την περιοχή αλλά και τον εκθέτουν όταν δεν μπορούν να αντιληφθούν την απλή λογική.

Τον Ιούνιο ζητούσαμε   με δημοσίευσή μας από τον Δήμαρχο Αλμωπίας  να δώσει  στην δημοσιότηα κάποια στοιχεία για την καραντίνα της Φουστανης  –ηθικά τουλάχιστον –τους άλλους τρεις επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Απλά ,κακομοίρικα και  με κλαψουρίσματα επικαλείται ότι το έκανε η πολιτική προστασία. Φυσικά και το έκανε η πολιτική προστασία , γιατί απλά ο ίδιος δεν  μπορούσε .

΄'Εκανε όμως την εισήγηση. Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει  για το συγκεκριμένο και παριστάνει τον αλβανό τουρίστα . Αντί εξηγήσεων ο ίδιος και τέσσερις  Αντιδήμαρχοί του  δηλώνουν ότι θίγονται  και συκοφαντούνται από τέτοια ερωτήματα-δημοσιεύματα. Αντί να αφουγκραστούν  την κοινή γνώμη  δια των σχολίων που ακολουθούν δάφορα   δημοσιεύματα , εξακολουθούν να δίνουν την εντύπωση τελικά ότι μόνο αυτοί ( και οι μισθοφόροι του Δημαρχείου ΖΟΥΝ ΕΔΩ. ) Όλοι οι υπόλοιποι που έχουν άλλοι άποψη  είναι υβριστές , συκοφάντες κλπ.

 

Το επίμαχο κείμενο για το οποίο έκαναν μήνυση αναφέρει τα εξής:

 

Ποσό 280 χιλ. ευρώ διατίθενται στον Δήμο Αλμωπίας, για την καραντίνα της Φούστανης στις αρχές Απριλίου. Μια καραντίνα πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποδοχή του ποσού  εγκρίθηκε  από την οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 8 Ιουνίου. Σαράντα χιλιάδες ευρώ πρόκειται να διατεθούν σε υπαλλήλους και άτομα που βοήθησαν τις ημέρες της καραντίνας. Στο μεταξύ μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει ακόμα για ποιον λόγο  εισηγήθηκε  την καραντίνα χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν ή να συνεδριάσει πρώτα η αρμόδια επιτροπή. Στο μεταξύ μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η δράση εθελοντών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς  τότε υπηρεσίες, όπως άφηνε να εννοηθεί η Δημοτική αρχή. Μια επίσημη τοποθέτηση  από τον Δήμο ασφαλώς θα έλυνε πολλές απορίες.

 

 Δηλαδή  το κείμενο θεωρεί  ‘ότι  είναι αυτονόητη  και επιβεβλημένη  η  απάντηση  του

για να σταματήσει να  κυκλοφορεί οτιδήποτε. Όταν μάλιστα με δική του ευθύνη όλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών  και φοβάται   να βγαίνουν στην δημοσιότητα όσα διαδραματίζονται παρουσία των δημοσιογράφων, που προφανώς για την ανάγκη των ρεπορτάζ αναζητούν  πληροφορίες από  άλλες πηγές.  

ΔΗΛΑΔΉ ΑΝΤΊ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΌΛΗ ΣΥΣΚΌΤΗΣΗ  ΕΝΗΜΈΡΩΣΗς  ΖΗΤΆΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΈΣΤΑ. Σαν να είναι ο ίδιος μοναδικός ιδιοκτήτης του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος λοιπόν και οι μηνυτές Αντιδήμαρχοι που προσφέρουν τις όποιες υπηρεσίες τους  επ  αμοιβή  ,όπως  προβλέπει ο νόμος , δηλώνουν θιγμένοι  , γιατί κατάλαβαν ότι το δημοσίευμα τους κατηγορεί ότι  αποκόμισαν ως φυσικά πρόσωπα  οικονομικά οφέλη . Φυσικά ο καθένας μπορεί αβίαστα  από το κείμενο που επαναδημοσιεύουμε  να βγάλει το συμπέρασμα , αν  υπάρχει δηλ. και η παραμικρή υπόνοια για κάτι τέτοιο. Εκτός και αν αυτοί γνωρίζουν περισσότερα  και υπήρξαν τέτοια φαινόμενα  για  αυτό και μυγιάστηκαν .

Εμείς πάντως ούτε το ξέρουμε ούτε το ισχυριζόμαστε. Απλά δημοσιεύσαμε  πληροφορίες  για όσα φέρονται να ακούστηκαν στην συγκεκριμένη οικονομική επιτροπή.

 Εύκολα βέβαια συμπεραίνει κανείς ότι η επίδειξη και αλαζονείας από την πλευρά του δημάρχου  Αλμωπίας συνεχίζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Δημόσια και με περισσή αλαζονεία ,προ  κορωνοιού ,  διατυμπάνιζε  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο   ότι θα μηνύσει ηλεκτρονική εφημερίδα της Αριδαίας , επιδεικνύοντας μάλιστα   στικάκι στο οποίο  είχε 250 περίπου  κείμενα που δήθεν τον…. συκοφαντούσαν . Φυσικά δεν τόλμησε να κάνει μήνυση ούτε  για μία λέξη. Προφανώς του τράβηξαν το αυτί  οι κομματικοί σωλήνες που  δίνουν την εντύπωση ότι  παρασκηνιακά  κινούν τα νήματα   και τον έχουν σαν  μαριονέτα.  Όπως και μια ελάχιστη εναπομένουσα φατρία εμπόρων εθνικών  ιδεών και δήθεν  μακεδονομάχων   .

Τέλος, να θυμίσουμε στον -για κακή τύχη της Αλμωπίας - δήμαρχο ότι εμείς προσφέρουμε ενημέρωση  στον κόσμο , χωρίς καμία υποστήριξη από αυτούς που έχουν  υποχρέωση  να το κάνουν , Σε αντίθεση με αυτόν και τους λοιπούς τρεχάμενους του Δήμου  που κοστίζουν πάνω από μισό εκατομύριο ευρώ στον Δήμο ανά θητεία . Ο καθένας κρίνεται από τον κόσμο. Κατανοούμε ότι  για λόγους εντυπωσιασμού προτιμά να προσφεύγει στα δικαστήρια (αναφαίρετο δικαίωμα του)  αντί να δίνει εξηγήσεις στον κόσμο. Ίσως γιατί εκεί θα τα λεν οι δικηγόροι και όχι ο ίδιος. 

Αν δε ,νομίζει ότι μπορεί να φιμώσει την ελευθερία του τύπου , όπως και το στόμα μας με μηνύσεις πλανάται πλάνην οικτρά. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος που αντί να λογοδοτεί στον κόσμο προσπαθεί να κλείνει στόματα με μηνύσεις  , Μια  φασιστική μέθοδος που χρησιμοποίησαν και άλλοι στο παρελθόν. 


Τέλος οφείλει  να δώσει εξήγηση στους εντόπιους ψηφοφόρους  τους οποίους  ντόπαρε προεκλογικά για να αποσπάσει την ψήφο τους , για ποιόν λόγο   κυνηγάει μόνο ανθρώπους του δικού του ¨στοιχείου¨; Το κάνει από αφέλεια ή με  διαταγές των γνωστών αγνώστων;

 

Γιά όσα αφορούν τον Δήμο Αλμωπίας , ο δήμαρχος απαξοιεί να απαντά . Αντίθετα  για άλλα ζητήματα είναι λαλίστατος  , όπως παρακάτω. 




 


Χρ. Μπάτσης: "Ατυχής η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για την είσοδο της γειτονικής φίλης χώρας στο ΝΑΤΟ"


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στην ενημέρωσή του προς το δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας στη σημερινή συνεδρίαση, αναφέρθηκε στα μέτρα και τις κατευθύνσεις του Δήμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως Έλληνας και Μακεδόνας και κυρίως ως μαχόμενος αιρετός και πολίτης, θέλω να εκφράσω την αντίθεσή μου στην ατυχή ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την είσοδο της γειτονικής φίλης χώρας στο ΝΑΤΟ, σημείωσε μεταξύ άλλων. 




Ως Έλληνας και Μακεδόνας και κυρίως ως μαχόμενος αιρετός και πολίτης, θέλω να εκφράσω την αντίθεσή μου στην ατυχή ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την είσοδο της γειτονικής φίλης χώρας στο ΝΑΤΟ. Η Μακεδονία είναι μία, είναι Ελληνική και είναι δική μας! Πέρα και πάνω από υπογραφές συμφωνιών χωρίς το λαό.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού και της ΚΕΔΕ για εθελοντική προσφορά του 50% της αντιμισθίας των αιρετών, για τον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Ελπίζω να βρεθούν πολλοί που θα κάνουν απλά το καθήκον τους, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, όχι μόνο προσφέροντας την αντιμισθία τους αλλά προσφέροντας εθελοντική εργασία στην καθημερινή μάχη της ατομικής και κοινωνικής επιβίωσης, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα.
Η νίκη είναι κοντά μας.



1 σχόλιο:

  1. Σαλαμίτσες! Για τα μάτια και των κουτότερων ψηφοφόρων "αντιτίθεται" στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ε, και; Τι έγινε που αντιτίθεται ο Μπάτσης; Και πώς αγωνίζεται δηλαδή; τι κάνει; Πήρε τηλέφωνο τον Κούλη και του τά 'ψαλε; Έλεος πια, να λέτε σαχλαμάρες αλλά μην μας υποτιμάτε τόσο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)