Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



 

Η επιμονή της παράταξης του Δημάρχου να μην συνεδριάζει δια ζώσης επικαλούμενη τον κορώνα ιό  είχε ως αποτέλεσμα  να μην συνεδριάσει  και σήμερα λόγω μη απαρτίας.

Αφού ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος βασανίστηκε επί δίωρο να συνδεθεί ηλεκτρονικά  με  δημοτικούς συμβούλους το μόνο που κατάφερε ήταν τελικά να μετρήσει δώδεκα παρόντες , αριθμός που δεν έφτανε για την απαιτούμενη  απαρτία. Απουσίαζαν οι σύμβουλοι από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου , και του Νίκου Παρούτογλου  με την οποία συν διοικούσε μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε και αποχώρησε. Είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα συμμετέχουν σε συνεδριάσεις αν δεν γίνονται δια ζώσης. ‘Όπως και η παράταξη του Δημήτρη  Μπίνου , η οποία σήμερα συμμετείχε , καθώς στην ημερήσια διάταξη ήταν η έγκριση οικονομικών καταστάσεων που αφορά το 2017.

Απών ήταν και ο Χρήστος Δόντσος που είχε προσχωρήσει στην παράταξη του Δημάρχου. Να σημειωθεί ότι η  διεξαγωγή  της γενικής  συνέλευσης της επιχείρησης των Λουτρών  στις αρχές Σεπτεμβρίου ,που έγινε στο Ξενιτήδειο , είχε αποδείξει ότι ο χώρος είναι ιδανικός. Τότε ο δήμαρχος έκανε λυσσαλέο αγώνα να αποκλειστούν οι δημοσιογράφοι. Με την επιμονή όμως του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας που επικαλέστηκε το ιερό  και δημοκρατικό δικαίωμα των δημοτών να ενημερώνονται, με το οποίο συντάχθηκε και η αντιπολίτευση , αναγκάστηκε  μπροστά στο ενδεχόμενο συντριβής αν ετίθετο το θέμα σε ψηφοφορία ,να αποδεχθεί και την παρουσία δημοσιογράφων. Το Ξενιτήδειο αποδείχτηκε ιδανικό για συνεδριάσεις, αλλά φοβάται ο ίδιος ζωντανές συνεδριάσεις διότι πλέον δέχεται πυρά   από σύσσωμη την αντιπολίτευση για τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά και δεν μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν κανένα θέμα . 


 

4 σχόλια:

  1. Κι εσύ χαίρεσε με όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις κανέναν να χαίρεται με τέτοια; Η κατάντια δεν αξίζει σε κανέναν . Καιρός να τους ξυπνήσετε
      Π.Σ.

      Διαγραφή
    2. Kalo to tsipouraki; ase re samndi

      Διαγραφή
  2. Δήμος Αλμωπίας, οικογενειακή επιχείρηση Χρήστου Μπάτση
    Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, οικογενειακή επιχείρηση Χρήστου Μπάτση.
    Προσεχώς όμιλος επιχειρήσεων, επενδύστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)