Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ε. Αντώναρος: Ο Πρωθυπουργός αποσιώπησε ένα και απλό: Δεν έκανε ότι έπρεπε να κάνει τους τελευταίους 6 μήνες

https://thefaq.gr/wp-content/uploads/2019/02/antonaros-mitsotakis-800x509.jpgΝέα Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Ευάγγελος Αντώναρος με “αιχμή” την επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη και των κυβερνητικών στελεχών να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση στον ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, που ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού είχε αρχίσει να καταγράφεται (μετά τα μονοψήφια ημερήσια κρούσματα του Ιουνίου), με το “μπάτε σκύλοι- αλέστε” άνοιγμα του τουρισμού, υπό το βάρος των “υποδείξεων” οργανισμών όπως η TUI, κάτι που έχει ομολογήσει ουσιαστικά και η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν δήλωνε τον Σεπτέμβριο “κάναμε προσπάθειες και συζητήσεις για να γίνουν τεστ σε όποιον θα ταξίδευε. Το αρνήθηκαν οι εταίροι μας και οι αεροπορικές λόγω της έλλειψης τεστ και λόγω κόστους”.

 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει σε ανάρτησή του ότι η επιβολή, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, υποχρεωτικού αρνητικού τεστ προκειμένου να εισέλθει κάποιος στη χώρα, αποτελεί ουσιαστικά ομολογία εκ μέρους του Κυρ.Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ότι το καλοκαίρι “εγκλημάτησε σε βάρος του ελληνικού λαού όταν άνοιξε τη χώρα στον τουρισμό το καλοκαίρι χωρίς να επιβάλει αντίστοιχη υποχρέωση“.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη “μικρό στο πολιτικό μέγεθος, αναποφάσιστο στα κρίσιμα, αλλοπρόσαλλο στην πολιτική συμπεριφορά” και τον προειδοποιεί ότι “για όλα αυτά θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός. Νωρίτερα από όσο φαντάζεται ο ίδιος. Και οι αυλικοί του στο Μαξίμου“.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις Αντώναρου:

Με την επιβολή υποχρεωτικού αρνητικού τεστ όσων εισέρχονται στη χώρα η κυβέρνηση ομολογεί οτι εγκλημάτησε σε βάρος του ελληνικού λαού όταν άνοιξε τη χώρα στον τουρισμό το καλοκαίρι χωρίς να επιβάλει αντίστοιχη υποχρέωση. Τότε ο Κ.Μητσοτακης είχε υποκύψει σε σχετική απαίτηση της ΤUI αγνοώντας τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

 

Εκεινο που αποσιωπησε σήμερα ο πρωθυπουργός είναι — παρά τις περί.αντiθετου διαβεβαιώσεις του — ένα και απλο: ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. Γιατι όπως ομολογησε δεν πίστευε ότι θα έρθει δεύτερο ισχυρότερο κυμα. Γιατι δεν ήθελε να “σπαταλήσει”. Κι έτσι άφησε — ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ — τους Ελληνες και τη χώρα ανυπερασπιστους. Μικρός στο πολιτικό μέγεθος, αναποφάσιστος στα κρίσιμα, αλλοπρόσαλλος στην πολιτικη συμπεριφορά. Για όλα αυτά θα τον κρίνει ο ελληνικός.λαός. Νωρίτερα απο όσο φαντάζεται ο ίδιος. Και οι αυλικοι του στο Μαξίμου.

 

 

Πηγή:facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)