Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Συνεδρίαζε χωρίς να έχει απαρτία ο Δήμος Αλμωπίας

 

Ρε Μήτσο , εγώ τους βγάζω 14. Εσύ γιατί τους βγάζεις 12;Με τον Μπίνο είσαι;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥΣ  ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ



ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ

 

 

 

Η  ΆΓΝΟΙΑ , Η ΑΣΧΕΤΟΣΎΝΗ   ΚΑΙ Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ  στον Δήμο Αλμωπίας   βλάπτουν πλέον σοβαρά την περιοχή.  Ενώ τις τελευταίες ημέρες η παράταξη του Δημάρχου κατηγορεί τις τρεις άλλες παρατάξεις  ότι με την μη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που γίνονται αυτές ,  αυτή δεν γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη. Πότε έχει απαρτία για να συνεδριάσει. Έτσι   η συνεδρίαση που έκανε δια περιφοράς έγινε χωρίς να υπάρχει η προβλεπόμενη απαρτία. Συνεδρίαζαν  δηλαδή στον αέρα  κοροϊδεύοντας τον εαυτό τους και την Αλμωπία και όλες οι αποφάσεις ακυρώθηκαν όπως ήταν φυσικό από τις προϊστάμενες αρχές.

Περιλαμβάνονται όλες ξανά στην συνεδρίαση της ερχόμενης  Δευτέρας . Η Διοικούσα παράταξη  τηρεί  σιωπή   ιχθύος  και δεν βρήκε το κουράγιο να ζητήσει μια απλή συγνώμη . Προφανώς  μελετά τρόπους να το χρεώσει στην αντιπολίτευση   .  Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ίσως δικαιολογούνται   κάπως λόγω απειρίας. Αυτοί που υποτίθεται ότι ηγούνται δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό ή άλλοθι. Για έναν στείρο εγωισμό  μόνο κακό κάνουν  πλέον  στον τόπο.  

Καιρός να καταλάβουν ότι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι τους.

 

 

5 σχόλια:

  1. ΜΕΛΙΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτο θέμα δημοτικού συμβουλίου "οικονομική ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντου" αντιπολίτευση απούσα .
    Τα συμπεράσματα όλα δικά μας κύριε.
    Ότι κ να μας πείτε πλέον δεν έχει καμία σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μία πλευρά αυτή. Η άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε τσιφλίκι, ούτε το μαγαζάκι τους, ούτε οικογενειακή επιχείρηση για να κάνουν ό,τι θέλουν, να αποφασίζουν, να διατάζουν, να προσλαμβάνουν, να αναθέτουν, να πληρώνουν....
    Κανείς δεν είναι δικαιολογημένος. Ακόμη και οι νέοι θα έπρεπε να κάτσουν και να διαβάσουν τις υποχρεώσεις τους και τους όρους που διέπουν αυτές. Κι αν δεν ξέρουν να διαβάζουν ας ζητήσουν να ενημερωθούν τουλάχιστον!
    Και, δεν είμαστε βόδια καθώς αυτά τα οδηγεί ο αγωγιάτης. Ηλίθιοι είμαστε, που δεν μάθαμε να ψηφίζουμε ή μάλλον επειδή ψηφίζουμε με "γραμμάτια" ευελπιστώντας να εξαργυρώσουμε με την εκλογή ενός ακατάλληλου ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά σπυράκια έχεις βγάλει Πέτρο με τον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)