Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μ ε κορωνοιό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δ, Βέσκος


 


Με συμπτώματα κορονωιού  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος

ο οποίος αναρρώνει  στο σπίτι . Στην συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας   που αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας, προέδρευσε ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Κετικίδης ως πλειοψηφιών σύμβουλος , αφού η Γεωργία Αμπάρη δεν συμμετείχε. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έλαβε επιστολή από τους επικεφαλής των  άλλων τριών παρατάξεων Σάκη Χατζηδημητρίου Δημήτρη Μπίνο και Νίκο Παρούτογλου , για να γίνονται οι συνεδριάσεις  δια ζώσης και παρουσία των δημοσιογράφων .  Ο ίδιος απάντησε ότι στα πλαίσια των νέων οδηγιών αναζητείται η καλύτερη δυνατή  λύση.

 

5 σχόλια:

  1. Προφανώς και δεν κοινώνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mia.vutia.stis.prespes.ke.o.koronoios.exi.fiji.mdai.mbai.😇😇😇😇😇😇😇😇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξεγελάσει και τον κορωνοιό .. Ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κετικίδης ένας από τους πιο έμπειρους πολιτικούς της Αλμωπίας αναπληρεί τον ασθενή πρόεδρο επαρκώς. Επίσης ο Γιαννάκης είναι και αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας της πιο δύσκολης. Επίσης ο Γιάννης είναι μεγαλοστέλεχος της τοπικής Ν.Δ. Επίσης ο κ. αντιδήμαρχος δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του σαν ελεύθερος επαγγελματίας και επομένως είναι από τους πιο έμπειρους κρατικοδίαιτους άρα εγγύηση για την καλή του απόδοση στα καθήκοντα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ανησυχείς Σαμαντη, ο Μήτσος θα τον καταπιεί αμασητο, όπως κατάπιε τοσα γατάκια τόσα χρόνια (Μπινος, Σαμαντης, Χατηδημητριου κ.τ.λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)