Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη με διευθυντές καναλιών: Να καβαλήσουμε το επόμενο δεκαήμερο

Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη με διευθυντές καναλιών: Να καβαλήσουμε το επόμενο δεκαήμερο  

Βασίλης Σκουρής
Βασίλης Σκουρής



            Τι είπε, μεταξύ άλλων, για τον κορονοϊό με τους επικεφαλής των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών ο πρωθυπουργός και γιατί εξέφρασε δυσφορία για τη διασύνδεση της πορείας της πανδημίας με τον τουρισμό. Δέσμευση ότι τα εμβόλια θα επαρκούν για όλους τους πολίτες


Ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη του κορονοϊού χαρακτήρισε τις επόμενες δέκα ημέρες ο πρωθυπουργός, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους διευθυντές των τηλεοπτικών καναλιών πριν το σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός.

«Να καβαλήσουμε το επόμενο δεκαήμερο», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, υπήρξε κατηγορηματικός ότι τα εμβόλια που θα έρθουν στη χώρα θα είναι επαρκή για όλους τους κατοίκους, ενώ θα είναι και δωρεάν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση με τους διευθυντές των τηλεοπτικών καναλιών, εξέφρασε δυσφορία για την σύνδεση που γίνεται μεταξύ της αύξησης της πορείας της πανδημίας, με τον τουρισμό.

ΥΓ: Καταλαβαίνετε πόσο έξαλλο είναι το Μαξίμου με τις σχετικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αν και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μάλλον είπε την πλήρη αλήθεια.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

2 σχόλια:

  1. Πρώτον: είναι Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ και ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ
    Ο Μητσοτάκης, προκειμένου να εξοστρακίσει τις ευθύνες του αναγάγει την ατομική ευθύνη ως πρώτιστο καθήκον και αιτία των τελευταίων δεινών καταστάσεων. Δίνει διαφημίσεις στα βοθροκάναλα και τα κρατά δέσμια των απαιτήσεών του ώστε να μεταδίδουν ό,τι βολεύει τους στόχους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επικεφαλής είναι άκλιτο.
    Δεν έχει άλλο τύπο από το: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)