Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Έκτακτες ανακοινώσεις Πέτσα για νέα μέτρα, μαγαζιά και Χριστούγεννα

Έκτακτες ανακοινώσεις Πέτσα για νέα μέτρα, μαγαζιά και Χριστούγεννα

Ανακοινώσεις για νέα μέτρα και το άνοιγμα των καταστημάτων ενόψει Χριστουγέννων θα κάνει το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις στις 13:30 σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και το πώς θα ανοίξουν τα μαγαζιά ενόψει των εορτών.

Πηγή:ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. "Σε απεργιακή εγρήγορση τίθεται από σήμερα ο δημοσιογραφικός κλάδος, απαιτώντας την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου Πέτσα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που μεταξύ άλλων προβλέπει ότι οι υποχρεωτικά (με βάση τον νόμο Παππά) 400 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης ανά κανάλι μειώνονται σε 280 και οι άλλοι 120 μπορεί να είναι μερικής απασχόλησης ή να προσμετρούνται από άλλες εταιρείες."
    Να τα γραμμάτια πώς εξοφλούνται! Νέες παροχές στους μεγαλοϊδιοκτήτες που αγιογραφούν το Κουλό. Και φυσικά οι δημοσιογράφοι στο ταμείο ανεργίας.
    Αναλώσιμοι είναι.Τους αρκούν ο Πορδοσάλτας,ο Ντερμπεντέρης, η CIA η Κοσιώνη και οι κάθε λογής Μπόγδανοι.Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι.
    Τζάμπα θα πάει τόσο γλείψιμο που έριχναν αρκετοί. Θα τους μείνει το ξεφτιλίκι του σφουγγοκωλάριου και η ... ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπ επ επ ξεχνάς τους δικούς μας. Τα καμάρια μας.Γιατί υποτιμάς τον τόπο;
    Τα πετσομπουκωμένα μουουου μουουου εεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)