Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

«Ξέγραψαν» από τώρα τους Λουτρακιώτες από τα Λουτρά

 



 

 Ερωτηματικά και απορίες προκάλεσε η απουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , που κατάγονται από το Λουτράκι , όως προβλέπει το καταστατικό

από την έκτακτη γενική συνέλευση της επιχείρησης για την σχεδιαζόμενη υφαρπαγή  της λουτρόπολης. Μία απουσία από  μία συνέλευση κρίσιμη  , στην οποία  η ηθική τουλάχιστον παρουσία τους ήταν επιβεβλημένη. Τέθηκε μάλιστα και σχετικό ερώτημα , στην συνέλευση το οποίο  δεν απαντήθηκε .

Η  απουσία  τους ερμηνεύεται  ως απώλεια  της εμπιστοσύνης  που έχουν πλέον προς το πρόσωπο του Δημάρχου και προέδρου της επιχείρησης . Τώρα δε που ο κινδύνους  να χαθεί ότι κτίστηκε με θυσίες και αγώνες τόσα χρόνια  είναι ορατός , θεωρούν ότι δεν μπορεί να  κάνει τίποτα  πλέον.

Άλλες πληροφορίες  φέρουν να μην κλήθηκαν  τα μέλη της διοίκησης από το Λουτράκι , γιατί δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία  τους, όπως τους διεμήνυσαν . Ήταν όμως παρόντες σε άλλες τυπικής διαδικασίας συνελεύσεις. Απώτερος στόχος όμως του δημάρχου ήταν  να εκθέσει  τους Λουτρακιώτες και εμμέσως να κατηγορηθούν  για αδιαφορία . Κάθε  διευκρίνηση δεκτή.

3 σχόλια:

  1. Συγγνώμη, η κυρία Πασόη και ο κύριος Μοσχάκης οι οποίοι εκπροσωπούν 100 επιχειρήσεις του Λουτρακίου δεν παρευρέθηκαν στην συνέλευση; Μήπως είναι και αυτό αδιαφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου φυσάει ο άνεμος πάω, η μάλλοον όπου πέφτει το 50αρικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)