Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο Ιορδάνης Τζαμτζής διαψεύδει … τον Ιορδάνη Τζαμτζή»


 

Δεν πρόλαβε στην κυριολεξία να στεγνώσει το μελάνι από το πανηγυρικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στις 2-2-2021 στο οποίο μας ενημέρωνε
για το χαρμόσυνο - ομολογουμένως αν συνέβαινε - για όλους τους πολίτες της Πέλλας γεγονός της ένταξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς σύμφωνα με αυτό «… Οι ανακοινώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, μετά την συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ικανοποίησαν όλους τους πολίτες στην Πέλλα. Η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Έδεσσας θα γίνει πραγματικότητα με την ένταξη των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας και της παράκαμψης Μαυροβουνίου (Τμήμα Μαυροβούνι - Έδεσσα) στο Ταμείο Ανάκαμψης» και με το σημερινό του από 5-2-2020 δελτίο τύπου, αφού πρώτα με κατηγορεί ότι παραπληροφορώ τους πολίτες, έρχεται ο ίδιος να διαψεύσει τον εαυτό του.

Τι λέει λοιπόν σε αυτό ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης: «Στην χθεσινή συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, είδε "μαύρα σύννεφα" πάνω από το τεράστιας σημασίας έργο Τι κι αν πληροφορήθηκε η κυρία Τζάκρη από τον Περιφερειάρχη μας, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι κατατέθηκε ήδη πρόταση για ένταξη του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης. Τι κι αν έλαβε τις διαβεβαιώσεις του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι ο δρόμος θα κατασκευαστεί ακόμη κι αν χρειασθεί να ενταχθεί σε άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο (ΠΔΕ, ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ)».

Από τα χαράς ευαγγέλια της ένταξης του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης ο κ. Τζαμτζής μετατοπίστηκε δύο μόλις μέρες μετά στο «σε άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο». Και τολμάει μάλιστα να κάνει λόγο για «αυθαίρετους ισχυρισμούς και παραπληροφόρηση των πολιτών» εκ μέρους μου. Και αναφέρεται  χωρίς αιδώ και στο θέμα των απαλλοτριώσεων για τις οποίες έχουν δοθεί το 2017 από την προηγούμενη κυβέρνηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 10.000.000 ευρώ και σήμερα, 4 χρόνια μετά, δεν ξέρουν ακόμη ούτε ποια διαδικασία θα ακολουθήσουν !!!

Είναι ζήτημα κοινής λογικής κάθε πολίτης να είναι σε θέση να διαπιστώσει ότι οι προχθεσινοί πανηγυρισμοί για ένταξη του έργου της κατασκευής της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας στο Ταμείο Ανάκαμψης μετατράπηκαν σε «πιθανή ένταξη του έργου με χρήση άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων». Δεν θα εκπλαγώ αν την Δευτέρα έρθουν και χειρότερα νέα.-

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)