Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Αρνήθηκε να καλύψει την παρουσίαση του «νέου ΕΣΥ» από τον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: Αρνήθηκε να καλύψει την παρουσίαση του «νέου ΕΣΥ» από τον Τσίπρα

«Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε "μαύρο" στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει "μαύρο" στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

«Μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με αφορμή την αρνητική απάντηση που έλαβε, όπως υποστηρίζει, στο αίτημά του για άρνηση της δημόσιας τηλεόρασης να αναμεταδόσει την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος για «το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ)» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «μετά τις "δημοσιογραφικές οδηγίες" που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το "νέο ΕΣΥ".

Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε "μαύρο" στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει "μαύρο" στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».

Επισημαίνεται πως κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του κόμματος για «το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ)» αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου, και ώρα 17:00, μέσα από τις σελίδες και τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

7-21