Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Η «ψεκασμένη» θεωρία του Άδωνι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει με δόλο κορονοϊό

Η «ψεκασμένη» θεωρία του Άδωνι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει με δόλο κορονοϊό

Η τελευταία αφορμή δόθηκε έπειτα από δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη σύμφωνα με τον οποίο «ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τη διάδοση του κορονοϊού και το κάνει με δόλο για να κρατήσει την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα».

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται εν μέσω κορονοϊού και lockdown στη χώρα μας. Η τελευταία αφορμή δόθηκε έπειτα από δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη σύμφωνα με τον οποίο «ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τη διάδοση του κορονοϊού και το κάνει με δόλο για να κρατήσει την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα». Αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ο οποίος απάντησε στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ειδικότερα, μιλώντας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης STATUS FM 107.7 είπε: «Eίμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής».

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα», πρόσθεσε και τόνισε: «Ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού».

Την δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για σκόπιμη μετάδοση του ιού από συγκεκριμένους σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ειδικότερα ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε ότι «Όταν τα έχεις κάνει μπάχαλο στην πανδημία, έχεις το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης, είσαι πρωταθλητής στην ύφεση στην Ευρωζώνη, έχεις στρέψει εναντίον σου μέχρι και τους νοικοκυραίους για το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες για την μνημειώδη αποτυχία σου» και κατέληξε: «Ή απλά όταν είσαι ψεκασμένος μέχρι το μεδούλι. Ένα από τα δυο ισχύει. Ας επιλέξει ο κ. Αντιπρόεδρος».

Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)