Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ελάχιστοι έπαθαν ζημιές

 

 



Μ'όνο  λίγες δεκάδες αγρότες έχασαν εισόδημα από τον παγετό σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας

 

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ Ο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ 

 

 

 

‘Αλλη άποψη από την γενική που επικρατεί για τις ζημίες που προκάλεσε ο παγετός στην Αλμωπία φαίνεται ότι έχει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος επισκέφθηκε την Δευτέρα τον Νομό μας .

 Υποστήριξε ότι έχει χαθεί το εισόδημα δεκάδων νοικοκυριών , την στιγμή που έχει χαθεί από χιλιάδες. Είναι μάλλον προτιμότερο άλλη φορά να μη συμμετέχει πουθενά. Περισσότερο κέρδος θα έχει ο τόπος, παρά να παραπληροφορεί  με τέτοιο τρόπο.

 

 ΟΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

 

Συμμετείχα μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους του Νομού Πέλλας στη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, σε χωράφια που υπέστησαν καταστροφή από τους παγετούς των προηγούμενων εβδομάδων.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στα Γιαννιτσά, στην οποία συμμετείχαν και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Πέλλας και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου του Νομού, συζητήθηκε το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο είναι δυστυχώς πρωτοφανές και θα επηρεάσει την τοπική οικονομία.

Στην κατ'ιδίαν συζήτηση μου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Λυκουρέντζο, τόνισα το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί το αγρόκτημα της Αλμωπίας, καθώς έχει ήδη χαθεί το εισόδημα δεκάδων νοικοκυριών του τόπου μας, γεγονός που μετά από ένα και πλέον χρόνο πανδημίας, διογκώνει το πρόβλημα.

Λάβαμε την προφορική δέσμευση και του προέδρου του ΕΛΓΑ και των εκπροσώπων της Κυβέρνησης, ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και το ζήτημα θα κλείσει.

Ήδη ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να συντονίσουμε τις επόμενες ενέργειες. 

 

 

4 σχόλια:

  1. Ως επαγγελματίας μιλαει.
    Οι οξιές και μεσέδες δεν έπαθαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελιε αυτό κατάλαβες; Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω. Είστε για μηνύσεις πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετος και επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη διαμαρτυρίες είναι αυτές !!! Ρε παιδια σύνορα δεν ανοίξανε για εργάτες οι βιομηχανοι μας ξεσκισαν οπως παντα.ενας γαλάζιος βουλευτης δεν εμφανιστικε τι περιμενετε απο γαλαζιο δημαρχο!!!!!! Ολοι η Ελλάδα μπλε μια χαρά και ουτε παγετο έχει γιατι δεν επιρεασε καθόλου την καρποδεση λοι 30αρι κερασι και χαλάζι τιποτα μια χαρά δήμαρχε αλλά και βουλευτακια του νομού μας.καλα μας κάνετε συνεχίστε και εμείς δαγκωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)