Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Κ αβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 2-1: Τρίποντο με… φωνές!


Η Καβάλα επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Αλμωπού Αριδαίας, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τις διαιτητικές αποφάσεις που τους στέρησαν την ευκαιρία να πάρουν κάτι από το ματς.


  • Η Καβάλα επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Αλμωπού Αριδαίας, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για τις διαιτητικές αποφάσεις που τους στέρησαν την ευκαιρία να πάρουν κάτι από το ματς.

    Ο Αλμωπός Αριδαίας (ηττήθηκε 2-1) προσπάθησε να πάρει αποτέλεσμα από την Καβάλα εκτός έδρας αλλά είδε τον διαιτητή και τον επόπτη να του στερεί την ευκαιρία να το κάνει αυτό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να μένουν με τις δίκαιες φωνές για την μεταχείριση της από τον διαιτητή του αγώνα.


     Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το καλησπέρα, όταν στο 3ο λεπτό ο Μάνιος έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Κυρίτσης. Η Καβάλα σκόραρε στη συνέχεια δυο γκολ σε τρία λεπτά, όταν ο Κόκκορης σέντραρε από τα αριστερά και ο Αδαμάκης με προβολή έκανε το 1-0 στο 15′ και στο 18′ μετά από σύγχηση στην άμυνα της ομάδας ο Γαβριηλίδης έκανε το 2-0.

    Στο 53΄ο Γκαγιέγος σέντραρε στην περιοχή της Καβάλας Ο Λόμπα με προβολή προσπάθησε να μειώσει στο σκορ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.

    Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλμωπός Αριδαίας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο Λουσέρο σούταρε η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυνόμενου ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.

    Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο Αλμώπος Αριδαίας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τούφα.

    Να υπενθυμίσουμε πως διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Τσιμεντερίδης ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αλμωπός Αριδαίας είχε δώσει δυο πέναλτι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κατά της ομάδας με τον Πιερικό.

    Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκαγιέγκος ο βρήκε τον Λουσέρο που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή.

    Ο Αλμωπός Αριδαίας τελικά μείωσε στο 88ο λεπτό με τον Λουσέρο σε 2-1 παρά το γεγονός ότι αρχικά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ με τον διαιτητή να μετράει το γκολ.

    Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας (82′ Τενεκές), Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (74′ Βακιρτζής), Θωμαΐδης (82′ Παπαδόπουλος), Κολλάς (65′ Κέρθι), Ορφανίδης, Αδαμάκης.

    Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Κοζάκης (60′ Μανίσογλου), Κουρούπης, Μάνιος (46′ Τούφας), Ρογγότης (46′ Λουσέρο), Γκαλιέγκος, Μουτζούρης, Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας (80′ Αμαραντίδης), Πέττας (80′ Μεντής), Λόμπα.

     

    Η επόμενη Αγωνιστική
    Πανσερραϊκός – Καβάλα
    Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου
    Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου
    Κοζάνη – Βεροια
    Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    (3)