Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Δολοφονία στα Γλυκά νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης, η απόφαση

Κάτια Νιάκαρη
Της Κάτιας Νιάκαρη

Τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά νερά επικήρυξαν οι αρχές με το ποσό των 300.000 ευρώ. Αναλυτικά η απόφαση της αστυνομίας.

Η αστυνομία επικήρυξε με το ποσό των 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά νερά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές, παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν κάτι, να παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία. Ταυτόχρονα, θα εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Το χρονικό

Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στη μεζονέτα ενός ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα, δίπλα στην κούνια του μόλις 11 μηνών μωρού της που έκλαιγε στην κούνια του, ενώ έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο (ράτσας χάσκι) της οικογένειας.

Οι κακοποιοί βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας.

Αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας, ο σύζυγός της κατάφερε να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Πού στρέφει την προσοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 32χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, κατάφερε και σύρθηκε μέχρι το κινητό του τηλέφωνο, και κάλεσε με πολύ κόπο το «100».

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι, όπου βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το μωρό παρελήφθη αργότερα από τη γιαγιά του και είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι εξωτερικά του σπιτιού υπήρχε και κάμερα, την οποία είχαν σπάσει οι δράστες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό και από άλλες κάμερες σε όλη την περιοχή, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγραφεί οι δράστες και από την εικόνα να προκύψουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Για «σπάνια βαρβαρότητα» και «ιδιαίτερη αγριότητα» για τα ελληνικά δεδομένα κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωση του, στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του εκ μέρους της Αστυνομίας στην οικογένεια της κοπέλας.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί, είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για την Ελλάδα», είπε ο κ. Χρονόπουλος και προσέθεσε:

«Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε ψυχολογική στήριξη και ιατρική παρακολούθηση στα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στην Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους της κοπέλας».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της άγριας δολοφονίας, μέσα από τον φακό της EUROKINISSI:

1 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

2 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

3 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

4 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

5 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

6 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

7 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

8 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

9 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia

10 Gluka nera epikurhksh drastwn dolofonia           Πηγή: ieidiseis.gr

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)