Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Εμβολιασμός: Υποχρεωτικός από σήμερα στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής

Εμβολιασμός: Υποχρεωτικός από σήμερα στις ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής

 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ξεκινά από τις οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Υποχρεωτικός είναι από σήμερα ο εμβολιασμός για Covid-19 όλων των ανδρών που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Η απόφαση κοινοποιήθηκε το μεσημέρι με το υπ`αριθμόν πρωτοκόλλου «28550 Φ 215.2», έγγραφο που υπογράφει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος, Στέφανος Δ. Κολoκούρης.

Στο έγγραφο τονίζεται πως, μετά από την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής, στις ΕΚΑΜ θα υπηρετούν υποχρεωτικά μόνον όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στο σχετικό εμβολιασμό

Με το ίδιο έγγραφο καλούνται τα στελέχη των ΕΜΑΚ που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά το επιθυμούν, να το πραγματοποιήσουν έως τις 11 Ιουνίου, με την ειδοποίηση πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα αντικατασταθούν από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους.

Καλούνται, επιπλέον, οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ, να ενημερώσουν έως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο, ποια στελέχη τους έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους. 

Δείτε το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το Radio North

ΕΜΒΟΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)