Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ: «ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ»

Η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στους αγρότες. Από τη μία ο παγετός και η Θεομηνία που έπληξε τις παραγωγές και από την άλλη δεν έχετε ετοιμαστεί ώστε να μπορούν να ποτίσουν και να έχουν πρόσβαση στο αγρόκτημα. Δρόμοι που χάλασαν από τις βροχές και αυλάκια ακαθάριστα.
Προσωπικά, έχω μιλήσει με αρκετούς Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και όλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους! Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είστε ανίκανοι!
Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων! Οφείλετε μια συγνώμη στον αγροτικό κόσμο της Αλμωπίας. Η Ανατολική Αλμωπία και ολόκληρος ο Δήμος και το αγρόκτημα, είναι στα «χέρια του Θεού», σύμφωνα και με τη γνωστή ρήση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κετικίδη.
 
 
Αν δεν μπορείτε να ασκήσετε

 τα καθήκοντά σας, παραιτηθείτε!

Χρήστος Νιβουρλής
 
Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

 

1 σχόλιο:

  1. Λάθος σου Χρήστο Νιβουρλή .....δεν το είπε ο Κετικίσης ....;ότι το αγρόκτημα είναι στα χέρια του θεού ? ο θεός είπε το αγρόκτημα είναι στα χέρια του Κετικίδη και σαν θεός δεν έκανε λάθος ,για τον λόγο αυτόν και φέτος ο κάμπος τελείωσε ......? και ας αφήσουμε τα αστεία , δήμαρχε πότε τελικά έρχεται ο εργολάβος από την Πάτρα για τις γεωτρήσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21