Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Σοκαριστικός τραυματισμός για Αντετοκούνμπο: «Τον άκουσα να ουρλιάζει» από τον πόνο

Σοκαριστικός τραυματισμός για Αντετοκούνμπο: «Τον άκουσα να ουρλιάζει» από τον πόνο

 

Προπονητής και συμπαίκτες είναι σοκαρισμένοι μετά από αυτό που συνέβη

 

Ο τρομακτικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αριστερό του γόνατο, κατά τη διάρκεια του 29ου λεπτού της αναμέτρησης μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς και των Ατλάντα Χοκς, είναι το βασικό θέμα που απασχολεί όχι μόνο το NBA, αλλά σχεδόν ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο.

Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» έπεσε άτσαλα στο παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόνους, με τα πρώτα σημάδια να δείχνουν κάτι σοβαρό. Και μπορεί μετά από λίγα λεπτά να επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και πήγε μια και καλή ξανά στα αποδυτήρια. Φυσικά, δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος.

Φυσικά, για να μάθουμε ακριβώς την κατάσταση του «Greek Freak», πρέπει να βγει επίσημο ιατρικό δελτίο. Άπαντες στους Μπακς είναι σοκαρισμένοι από ό,τι συνέβη και περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ τόνισε πως δεν έχει κάποια ενημέρωση για τον τραυματισμό του παίκτη του και ότι μετά από αυτό που συνέβη, θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας.

«Ιστορικά, ο Αντετοκούνμπο θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο, θέλει να βοηθά τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον επόμενο αγώνα αλλά πρέπει να περιμένουμε. Τώρα θα δούμε τον χαρακτήρα μας», είπε ο προπονητής των Μπακς.

«Δεν είναι καλό αυτό που συνέβη. Δεν είναι καλό να χάνεις τον οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο αν αυτός είναι ο καλύτερος σου παίχτης», δήλωσε ο συμπαίκτης του Γιάννη, Πι Τζέι Τάκερ. Ακόμη πιο ενδεικτικό του σκηνικού, είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Κρις Μίντλετον περιέγραψε τον τραυματισμό του. «Τον άκουσα να ουρλιάζει» από τον πόνο, τόνισε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)