Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Νεκρός 74χρνος από ανατροπή τρακτέρ στον Εξαπλάτανο


 

Ένας 74χρονος από τον Εξαπλάτανο

παρασύρθηκε από το τρακτέρ του   , το απόγευμα της Τρίτης ,την ώρα που έκανε δουλειές στο οικόπεδό του στον Εξαπλατανο. Πρόκειται για τον Νίκο Κοροσιάδη. Προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας

 

4 σχόλια:

  1. Πολύ κρίμα... Τι να πεις, τι να πεις..

    Φίλοι αγρότες, εργάτες τής Γής η κούραση μας, τά προβλήματα μας, το άγχος, δεν μάς επιτρέπουν να έχουμε ηρεμία... Οι περισσότεροι αρχίζουμε και πεθαίνουμε νέοι, από καρδιά, καρκίνο, λάθη κλπ.. Ζούμε συνεχώς με στρες.
    Ενώ όλοι οι πολιτικοί σχεδόν πεθαίνουν πάνω από τά 85 έτη...
    Φτάνει έως εδώ, με το δικό μας τον υδρωτα όλα μά όλα αυτά τά Παρτάλια οι πολιτικοί, βουλευτές, περιφερειαρχες, Δήμαρχοι, και αρκετοί κλάδοι δημοσίων υπαλλήλων ζούνε χλιδατα, και εμείς καθημερινά πεθαίνουμε...
    Ξυπνήστε, ξυπνήστε... Η μόνη λύση πλέον είναι η επανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε,ξύπνα,ξημέρωσε.Εχθρός σου είναι η βλακεία σου.Πολιτική στην Ελλάδα δε κάνουν καν οι πολιτικοί,πολύ περισσότερο "κάποιοι δημόσιοι" υπάλληλοι.Η αγροτική τράπεζα της Αριδαίας αλλά και σε άλλες περιοχές αγροτικές,ήταν από αυτές με τις μεγαλύτερες καταθέσεις.Οι περισσότεροι όπως εσύ μέχρι και σήμερα δε ξέρετε πού είναι η εφορία και σαν κλάδος είστε ευνοημένοι(αγροτικά φωτοβολταικά π.χ,ασφαλιστικές εισφορές,αποζημιώσεις,επιδοτήσεις,προγράμματα νέων αγροτών).Μήπως,λέω εγώ,φταίει κάτι άλλο στο χώρο σου;Αν δεν έχεις δουλειά,μη σε κρατάμε με το ζόρι.Γίνε κι εσύ π.χ δημόσιος υπάλληλος.Τώρα με τον ΑΣΕΠ,ευκολάκι.

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά ή πανεπιστιμιακή τοποθέτηση σου χρειάζεται Έλληνα Διερμηνέα και ψυχολόγο γιατρό για να δούμε: διάγνωση, κλπ και τη χορήγηση φαρμάκων χρειάζεσαι.

      Διαγραφή
    3. 8.26 E.T phone home,over.

      Διαγραφή

(3)