Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Αντετοκούνμπο: Ο Κώστας ανακοινώθηκε από την Βιλερμπάν!

Αντετοκούνμπο: Ο Κώστας ανακοινώθηκε από την Βιλερμπάν! (vid) 

 Γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι παίκτης της Βιλερμπαν κι ενώ το τελευταίο διάστημα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Κι έτσι αντί για Ελλάδα και Αθήνα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία. Ο Κώστας  έκανε γκελ σε πολλές ομάδες αγωνιζόμενος στο NBA και την G League κυρίως. Τελευταία ομάδα οι Λέικερς.

Μάλιστα αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά. Κάτω από τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

«Είναι ένα όνομα που έχει απήχηση σε όλους. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ταλέντο, είναι πολύ αθλητικός και μπορεί να παίξει στις θέσεις 4 και 5. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην G League και έχει να μάθει ακόμη πολλά. Στις συζητήσεις που κάναμε αντιληφθήκαμε γρήγορα πως έχει κίνητρο και είναι αποφασισμένος», ανέφερε ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο Ολυμπιακός φερόταν από τις ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Το όνομα του έπαιζε πολύ στο ρεπορτάζ. Είχε γίνει λόγος για πρόταση. Τη οποία, αν ίσχυε απέρριψε.

Στο κόλπο είχε μπει και ο Παναθηναϊκός. Αλλά πιθανότατα δεν είχε κάνει κάποια πρόταση. Απλά είχε δείξει το ενδιαφέρον του.

Ωστόσο η Βιλερμπάν ήταν αυτή που τον έπεισε. Με ρόλο στην ομάδα και εγγυημένα λεπτά συμμετοχής. Στην Γαλλία αναφέρουν πως ο πρόεδρος  της, Τόνι Πάρκερ έκανε όλη την δουλειά. Ο πρώην αστέρας του NBA, ήταν αυτός που τον δελέασε να πει το ναι.

Πηγή: sportime.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)