Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνονται οικισμοί - Κίνδυνος για τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνονται οικισμοί - Κίνδυνος για τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου

 
 
 
 
Εκτός ελέγχου η :φωτιά στην Κερατέα. Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς Μαρκάτι, Συντερίνα, Αγ. Κωνσταντίνος από το 112.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στην Κερατέα, ενώ έχουν αναφερθεί ζημιές σε σπίτια που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή, άλλα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Έχει ήδη δοθεί εντολή μέσω του 112 για την εκκένωση τριών οικισμών (Μαρκάτι, Συντερίνα, Άγιος Κωνσταντίνος) για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την Ανάβυσσο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής Βασίλης Κόκκαλης μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε την κατάσταση τονίζοντας ότι η φωτιά δεν πρέπει να περάσει προς τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου.

Για την ανεξέλεγκτη φωτιά στην Κερατέα μίλησε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, ενώ αποκάλυψε ότι απειλείται άμεσα από τις φλόγες ο Εθνικός Δρυμός Σουνίου. 
 
Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμόΔιακοπές κυκλοφορίας από την Τροχαία
 Από την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία στους δρόμους της περιοχής και συγκεκριμένα στην παλαιά λεωφόρο Λαυρίου- Κερατέας, στην Λαυρίου - Καμάριζας στην περιοχή εργατικών κατοικιών προς οικισμό 'Αγιο Κωνσταντίνο, Λαυρίου - Καμάριζας, από οικισμό Συντερίνας προς 'Αγιο Κωνσταντίνο και Λ. Λαυρίου και παλαιάς Λ. Λαυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)