Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ξέφραγο αμπέλι το Πόζαρ

 


 

Εμπάτε σκύλοι αλέστε και λογαριασμό μην δίνετε σε κανέναν .


Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί σε πολλά  στα Λουτρά Πόζαρ. Μεταξύ της ασυδοσίας  συγκαταλέγεται και η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων , τα οποία στην συνέχεια οι επισκέπτες πετάν κατά κόρο όπου νάναι.

Κατά μήκος του Πεζόδρομου  με το Λουτράκι τα φωτιστικά είναι εγκαταλελειμμένα
και δεν συγκινείται κανείς.

Πολλοί επισκέπτες κάνουν παράπονα κυρίως για αποδυτήρια , καθώς όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμιά ασφάλεια τα προσωπικά τους είδη . Οι επαγγελματίες της περιοχής , όπως δηλώνουν, περιμένουν περισσότερη ευαισθησία κυρίως από τα μέλη της Διοίκησης  που κατάγονται από το Λουτράκι , διότι αυτοί αντιλαμβάνονται καλύτερα την σημασία που έχει η  γενικότερη καλή εικόνα και η εύρυθμη λειτουργία.

 

3 σχόλια:

  1. Κάντε και κάτι μόνοι σας. Δεν θα πληρώνει όλη η Αλμωπία για το Λουτράκι. Στα υπόλοιπα χωριά η κατάσταση είναι χειρότερη. Εσεις τουλάχιστον έχετε τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να φτιάχνεις έργα είναι καλό. Το να τα συντηρούμε και
    να τα έχουμε πάντα σαν καινουργια είναι το ζητούμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον λάθος πληροφόρηση έχεις. Ποτέ η Αλμωπία δεν πλήρωσε ούτε μισό ευρώ για τα Λουτρά ή το Λουτράκι . Αντίθετα πλέον τα Λουτρά πληρώνουν αρκετά για την Αλμωπία. Όμως προφανώς δεν είναι αυτό μόνο το ζητούμενο.
    Το ότι η κατάσταση σε πολλά χωριά είναι χειρότερη , είναι αλήθεια. Δεν φταίει όμως το Λουτράκι ή τα Λουτρά. Ούτε φυσικά τα χωριά που είναι παραμελημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)