Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ο Ηρακλής έχασε 2-1 στην πρόβα τζενεράλε από τον Αλμωπό Αριδαίας.


 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ηρακλή στην φιλική αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 2-1, σε μια αναμέτρηση όπου ο Κώστας Γεωργιάδης προσπάθησε να εξάγει τα συμπεράσματα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Στο 22΄ο Ρόβας βρέθηκε σε θέση βολής και κατάφερε να σκοράρει πετυχαίνοντας το 0-1. Στο 61΄ο Ματίας Τόμας βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Στο 75’ Ο Κολάρας κέρδισε πέναλτι και ο Γιουκούδης σημείωσε το τελικό 1-2.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης (80’ Ιακωβίδης),Πανάγου (75’ Μπαλικτσης), Μανωλάκης, Κωστούλας (80’ Ελευθεριάδης),Σγουρής(75’ Α. Παπαστεριανός), Πήλιος (70’ Παπαδόπουλος), Μ. Παπαστεριανός, Ματίας Τόμας (70’ Καρτσαμπάς), Μασούρας (68’ Κάκκο), Βιτίνιο (80’ Φακής), Μπαστακός (80’ Μακρής).


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρόβας, Μπακούτσης, Αδαμίδης, Γιουκούδης.

 

Έπαιξαν και οι Παϊτέρης, Καράμπελας ,Κολάρας, Κέρθι, Ζαχαρός, Τριανταφυλλάκης, Σταμπουλίδης, Πατσιαβούρας, Γιαλαμούδης, Μουράτι, Τσαγκαλίδης, Νιαζιφόγλου, Γκαλιέγκος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)