Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Γιαννιτσά: Δυο συλλήψεις για το ατύχημα στον αγώνα μότο κρος


- Σε κρίσιμη κατάσταση οι δυο τραυματίες

Ο 16χρονος και ο 27χρονος μεταφέρθηκαν από το νοσοκομείο Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη


Γιαννιτσά: Δυο συλλήψεις για το ατύχημα στον αγώνα μότο κρος - Σε κρίσιμη κατάσταση οι δυο τραυματίες (βίντεο)

Δυο άτομα συνελήφθησαν για το ατύχημα που έγινε σήμερα στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Γιαννιτσά. Οι αρχές συνέλαβαν τον 60χρονο διοργανωτή και τον 16χρονο οδηγό της μοτοσυκλέτας που έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε κολώνα και η κολώνα τραυμάτισε δυο  άτομα 16 και 27 ετών.

Ατύχημα με δύο τραυματίες σε αγώνα μότο κρος στα Γιαννιτσά Σε βάρος του 60χρονου και του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. 

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα. 

Αρχικά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι δυο τραυματίες άμεσα μπήκαν στο χειρουργείο, καθώς έχουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είναι σε κρισιμότερη κατάσταση από τον ανήλικο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραφη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές. Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)