Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του προαύλιου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας



 

 

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστα  μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο δήμαρχος  (άγνωστο γιατί δεν βγαίνει επίσημο δελτίο τύπου με τόσους αμειβόμενους ειδικούς συνεργάτες)

επισκέφτηκε το χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες και συνάντησε τον Διευθυντή του σχολείου Πέτρο Ζέρζη.
Χαρά ή προβληματισμός των  "νυν"  για έργο  του πρώην  που ολοκληρώνουν ;

    

«Η νέα αυλή του 2ου Δημοτικού Αριδαίας, ολοκληρώνεται μετά από την τακτοποίηση που κάναμε τον Δεκέμβριο του 2019 ως Δημοτική αρχή, για να μπορούν οι μαθητές να βρίσκονται σε έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο.

Ευχόμαστε όταν το έργο θα αποδοθεί στα παιδιά και τους δημότες, να προσέχουν τον χώρο σαν τα μάτια τους, διατηρώντας τον καθαρό.»

Πρόκειται για ένα έργο, που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έπειτα από επίμονες προσπάθειες του τότε Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου, αφού οι προκάτοχοί του είχαν διεκπεραιώσει αρκετά ζητήματα.

Για την ιστορία, ήταν ένα ζήτημα - προσωπικό στοίχημα  κατά κάποιο τρόπο του Δ. Μπίνου, ο οποίος συνεργάστηκε με την τότε Κυβέρνηση, με τον τότε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον τότε Διευθυντή Χρήστο Νάτσκο και την εκπαιδευτική κοινότητα. Διεκδίκησε και τελικά πέτυχε να το εξασφαλίσει και έτσι σήμερα το ολοκληρώνει η σημερινή Δημοτική Αρχή.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)