Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αναγέννηση Καρδίτσας- Αλμωπός Αριδαίας 4-0


Μεγάλο ματς για την Αναγέννηση Καρδίτσας που σε ένα γεμάτο γήπεδο, έπιασε κατά διαστήματα τρομερή απόδοση και σκόρπισε τον Αλμωπό Αριδαίας με 4-0


Η  Αναγέννηση προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπενγκόα ο Γκόλιας γύρισε όμορφα με το κεφάλι στον Λαρρέα και ο Αργεντινός στόπερ με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη για το 1-0.

Μετά το γρήγορο γκολ η Αναγέννηση συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει και άλλο γκολ.

Στο 17ο λεπτό το «άγγιξε» όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά όμως ο Παϊτέρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 25ο λεπτό ο Κλάους Αθανασιάδης κέρδισε την μπάλα με τρομερό τάκλιν και έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Κουτσιανικούλη, όμως ο Παϊτέρης βγήκε και απομάκρυνε.

Η Καρδίτσα  «διπλασίασε» τα τέρματα της στο 39ο λεπτό, όταν ο Καρανίκας σέντραρε και ο Γκίνη με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0.


Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκε στην Αναγέννηση. Μετά από φάση διαρκείας ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Παϊτέρης μπλόκαρε με ευκολία.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 65ο λεπτό όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα και πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Μπιανκόνι με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη.

Στο 78ο λεπτό η Αναγέννηση έφτασε σε ακόμη ένα τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη και κεφαλιά του Μπιανκόνι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.


Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Λαρρέα, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Λαγός (78′ Λώττας), Γκίνη (78′ Βιδάλ), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (75 Μάνιος), Μπενγκόα (60′ Μπιανκόνι) και Κλάους Αθανασιάδης (75 Πολίτης).

 

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελας, Γιουκούδης.

 

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

 


1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι ότι μάς πόνεσε πολύ το 4-0 αλλά πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε πιό δυνατοί...
    Αλμωπαρα Δυνατά... Μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)