Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2022 ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενημέρωση από το γραφείο προέδρου σχετικά με την κοπή της πίτας 24-1-2022  σε κοσμική ταβέρνα της Θεσσαλονίκης





Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου και φίλων του συλλόγου αρχικά ο πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε μία μικρή ενημέρωση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήταν ανάγκη να περάσουν.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος με μία μικρή του ομιλία ζήτησε από τον αντιπρόεδρ
ο να κοπεί η πίτα του συλλόγου όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στο μέλος του δ.σ. Νίκο Ματθαίου ο οποίος κέρδισε  ένα λαχείο γιατί την τυχερή του αυτή ημέρα σε λουτρόπολη Λουτρακίου Περαχώρας . το δεύτερο κομμάτι στον αναπληρωτή πρόεδρο μας Νώντα Όχονα και Παπάζογλου Νίτσα που δεν ήταν παρών στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης και Γραφείο Τύπου
Ο ειδικός γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος τα μέλη του Δ.Σ Νίκος Ματθαίου ,Τασούλα Αυγερινού  ο  ταμίας Φώτης Γούναρης. από την επιτροπή Τουρισμού ο πρόεδρος Χρήστος Γεωρνάς  τα μέλη Ανδρέας Τσαούσης Μπαντής Βασίλης Πελαγία Γλαβινα Άννα Ματθαίου και Χαρούλα Αναστασιάδου.
Επίσης παρών ήταν και ο Αθανάσιος Κουφονικόλας στην ίδια εκδήλωση παρών  ήταν όπως  πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις Ο Δημήτρης Κουτσουμπέλας με την  σύζυγο του.

Πολλά μέλη δεν παρέστησαν στην εκδήλωση λόγω ψύχους και λόγω εμβολιασμού  που ήταν ανάγκη να  έχουν όπως ο Ανέστης Βασιλειάδης που ήταν παρών   για λίγο


Θέλω να ευχαριστήσω τον  Χρήστο Γεώρνα  τον Ανδρέα Τσαούση  για την προσφορά τους στην εκδήλωση των 150 ευρώ και επίσης την Πελαγία Γλαβίνα  για τα ωραία της γλυκά που προσέφερε σε όλη την εκδήλωση και αυτό ήταν προς τιμή του Θανάση Γλαβίνα  ως διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα ορίστηκε.

Πολλά κομμάτια της Πίτας δόθηκαν   σε πολλά μέλη που δεν ήταν παρών και κυρίως στα παραρτήματά μας στην Κύθνο, στα Ριζώματα, στα Καμένα Βούρλα, και  Λάρισα
Επίσης δόθηκαν και αρκετά κομμάτια σε όλα τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής που για λόγους δικούς του δεν ήταν παρών. Επίσης και ένα κομμάτι της Πίτας στην Τόττα Λίνα που ήταν καλεσμένη από πλευράς του  Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας  όπως και ο πρόεδρος  αλλά δεν ήταν παρών. Αλλά και σε όλο τον Τύπο που προβάλει  την  δουλεία του Συλλόγου μας  με πρώτο τον Πέτρο Σαμάνδη από τα ιστορικά μέλη του συλλόγου μας.  
 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)