Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε 25χρονος καταζητούμενος - Σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε 25χρονος καταζητούμενος - Σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ

 
 
Παραδόθηκε ο 25χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του Άλκη. Εκκρεμεί πλέον μόνο το ένταλμα για τον ύποπτο που έχει διαφύγει Αλβανία.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο ένας από τους δύο νεαρούς που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ. για την εμπλοκή τους στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο 25χρονος καταζητούμενος παραδόθηκε το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης συνοδεία του συνηγόρου του. Οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν στις προηγούμενες ημέρες για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης τόσο στην Αθήνα, όσο και στα σημεία που σύχναζε στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Πρόκειται για σκληρό χούλιγκαν, μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα που στεγάζεται στην οδό Μενάνδρου. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να διασταυρώσουν με ποια αφορμή βρέθηκε στη Θεσαλλονίκη την ημέρα της δολοφονίας.

Διαφεύγει ένας στην Αλβανία

Πλέον οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό του τελευταίου καταζητούμενου που διέφυγε στην Αλβανία μια μέρα μετά τη δολοφονία του Άλκη. Από χθες «τρέχουν» οι διαδικασίες από τις ελληνικές αρχές για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 23χρονο, ενώ τις επόμενες ώρες θα γίνει αίτημα στη γειτονική χώρα για την έκδοση του στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής πάντως η αλβανική αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον εντοπίσει.

Οι ελληνικές αρχές θα ζητήσουν επίσημα από την Αλβανία τη σύλληψη και την έκδοση του στη χώρα μας για να δικαστεί, είπε σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Το τραύμα στο χέρι που «καίει» 22χρονο συλληφθέντα

Το πρωί της Τρίτης οι γονείς του Άλκη μαζί με τους δύο φίλους του, που τραυματίστηκαν στην επίθεση το μοιραίο βράδυ, πέρασαν το κατώφλι των Δικαστηρίων, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Την ίδια ώρα ένα νέο στοιχείο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, με τον κλοιό να «σφίγγει» για τον χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο 'Άλκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πώς το έπαθε, αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι με το οποίο χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη και το οποίο του γλίστρησε. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)