Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Τέλος στο θρίλερ: Βρέθηκε σε σπίτι «κολλητής» της, στον Άγιο Παντελεήμονα, η 15χρονη Φωτεινή

Τέλος στο θρίλερ: Βρέθηκε σε σπίτι «κολλητής» της, στον Άγιο Παντελεήμονα, η 15χρονη Φωτεινή
 
Αστυνομικοί εντόπισαν σε σπίτι «κολλητής» της, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, την 15χρονη, Φωτεινή, η οποία είχε εξαφανιστεί τη Μεγάλη Τρίτη από το Περιστέρι. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της.

Σε σπίτι «κολλητής» φίλης της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντόπισαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, την 15χρονη Φωτεινή που είχε εξαφανιστεί από τη Μ. Τρίτη.

Το κορίτσι που είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες της εξαφάνισης της.

Οι αρχές βρίσκονταν σε «κόκκινο συναγερμό» για να εντοπίσουν τα ίχνη της μαθήτριας, που είχε εγκαταλείψει το σπίτι της με τη θέληση της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ακολουθήσει δύο γυναίκες Ρομά. Η 15χρονη δεν είχε πάνω της κινητό τηλέφωνο με γνωστό αριθμός κάτι που δεν διευκόλυνε το έργο των αρχών.

Από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν επιχειρήσεις εντοπισμού σε καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το μεσημέρι, μετά από πολύωρες αναζητήσεις, η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας πληροφορίες κατάφερε τελικά να εντοπίσει τα ίχνη της 15χρονης σε φιλικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εντοπίστηκε, πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η 15χρονη για την οποία είχε δηλωθεί την 19/04/2022 η εξαφάνισή της. Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της».

Οι αρχές μιλούσαν για επικίνδυνη εξαφάνιση

Οι αρχές χαρακτήριζαν την εξαφάνιση δυνητικά επικίνδυνη, καθώς εξέταζαν το ενδεχόμενο να είχε πέσει στα δίχτυα κυκλώματος που αποπλανεί ανήλικα κορίτσια.

Για την ανήλικη είχε εκδοθεί amber alert, ενώ οι Αρχές βρίσκονταν επί ποδός για την ανεύρεσή της.

Συγκεκριμένα, το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε:

«Στις 19.04.2022 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από το Περιστέρι, η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει. Το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15ετών, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' όλο το 24ωρο στην ''Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000'', σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση». 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)