Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Μ. Παρασκευή 22/4 (video)


  

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες ανεβαίνει σχετικά με τις προηγούμενες μέρες η θερμοκρασία. Από το πρωί και μετά συννεφιά με θολούρα και ελάχιστα πιθανά φαινόμενα


 Καιρός εναρμονισμένος στην Μεγάλη Παρασκευή αύριο με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι από το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε λιακάδα, αλλά και θολούρα. Ωστόσο, από την Πελοπόννησο, την Στερεά, την Εύβοια τις Σποράδες και στα υπόλοιπα ΒΑ και ΒΔ θα έχουμε συννεφιά.

Λασποβροχές αναμένονται στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο, στην ΝΑ Στερεά, στη Μαγνησία, στις δυτικές Σποράδες, στην Εύβοια, στην ΚΑ Μακεδονία, ενώ στη Δυτική και ΒΔ χώρα από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει.

Από το απόγευμα στη ΝΑ Θεσσαλία, ΚΒ Εύβοια και Σποράδες μέχρι τα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας θα έχουμε βροχές, ενώ το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα έχουμε ξαστεριά εκτός από τα βόρεια δυτικά και ανατολικά της χώρας.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά και σκόνη στην ατμόσφαιρα, ενώ ίσως στις δυτικές περιοχές ίσως βρέξει. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται από το πρωί συννεφιές και θολούρα με λασποβροχές νωρίς το πρωί, ενώ από το βράδυ θα ανοίξει ο καιρός. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε καλή ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα και το Πάσχα θα είναι άκρως ανοιξιάτικο με λίγα σύννεφα στις κορυφές της Πίνδου.

Τη Δευτέρα θα έχουμε λίγες συννεφιές, αλλά και πάλι ηλιοφάνεια παντού και την Τρίτη ο καιρός θα παραμείνει καλός χωρίς σύννεφα εκτός από τα πολύ ορεινά τμήματα του Έβρου.

Οι θερμοκρασίες το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται στους 23-24 βαθμούς, το Πασχα στα πεδινά στους 25 βαθμούς και τη Δευτέρα μικρή άνοδος και την Τρίτη έως και 27-28 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)