Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Μαζί μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο Φιλιππίδης-Λιγνάδης

Μαζί μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο Φιλιππίδης-Λιγνάδης

 

 

 Με τη συνοδεία αστυνομικών κατέφτασαν μαζί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ευελπίδων, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.


Οι δίκες των δύο κατηγορούμενων ηθοποιών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, σε διπλανές αίθουσες.

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που αφορά τέσσερις υποθέσεις βιασμών κατά συρροή ανηλίκων και ενηλίκων ανδρών, συνεχίζεται με την κατάθεση του δεύτερου καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό στην Επίδαυρο, τον Ιούλιο του 2015.

Μαζί μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο Φιλιππίδης-Λιγνάδης Από την άλλη πλευρά, η δίκη Φιλιππίδη, αναμένεται να ξεκινήσει με την εξέταση από τους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής και υπεράσπισης της γυναίκας που σύμφωνα με τη δικογραφία υπέστη βιασμό κατ' εξακολούθηση το 2008. Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η μάρτυρας, ο κατηγορούμενος, της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, η μάρτυρας έχει ισχυριστεί πως τρεις μήνες νωρίτερα από αυτό το περιστατικό είχε προηγηθεί και πάλι σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό σε γραφείο θεατρικής εταιρείας.

Η γυναίκα ξεκίνησε να καταθέτει χωρίς δημοσιότητα κατά την προηγούμενη δικάσιμο, μετά την αποδοχή από το δικαστήριο του αιτήματος που υπέβαλε η ίδια καθώς και μία ακόμη από τα τρία φερόμενα θύματα.

Πηγή: lifo.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)