Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Θέτρο σκιών και παραλογισμού στην ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας

 

 

Ο Δήμαρχος διόρισε τον κουμπάρο του πρόεδρο στην ΔΗΚΕΔΑ    Αλμωπίας και αυτός έκανε γενική  δερβέναγα την γυναίκα του.
 


Τα «καραγκιοζιλίκια» στον Δήμο Αλμωπίας, φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό.Ο νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ θεωρεί μάλλον ότι η επιχείρηση στην οποία διορίστηκε πρόεδρος είναι οικογενειακή και βάζει την γυναίκα του να προεδρεύει και να διοργανώνει τις όποιες εκδηλώσεις.

Έτσι αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα Σαββατοκύριακο με μουσικά σχήματα από την Αλμωπία. Ενημέρωσαν τους καλλιτέχνες ότι θα κάνουν μια εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. Σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες δέχτηκαν και ρώτησαν  ποιος κοινωνικός φορέας την διοργανώνει άρχισαν να τα μασάν. Τελικά παραδέχτηκαν ότι όλα τα διοργανώνει η ΔΗΚΕΑ.

Ζητώντας από τους καλλιτέχνες να παίξουν δωρεάν και αν επιθυμούσαν να βάλουν κουτιά και να συνεισφέρει ότι θέλει ο καθένας  για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Πιο μπροστά όμως είχαν ήδη προϋπολογίσει και το κόστος της εκδήλωσης.

 Στην συνέχεια ο πρόεδρος  και η σύζυγος του τους κάλεσαν την Τρίτη στο Δημαρχείο για να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες.Εκεί ούτε λίγο  ούτε πολύ διεμήνυσαν στα μουσικά σχήματα ότι κάνουν την εκ δήλωση για να τους... γνωρίσει ο κόσμος, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν κανέναν τους.. Ο δε πρόεδρος τους είπε ότι αν και τον πιέζει ο κόσμος να φέρει κάποια «φίρμα» αυτός προτιμάει τους τοπικούς καλλιτέχνες από τους οποίους όμως δεν γνώριζε κανέναν. Ζήτησε  δε από τα καλλιτεχνικά σχήματα  να φροντίσουν για την προβολή της εκδήλωσης, γιατί ο Δήμος δεν θέλει να διαθέσει χρήματα επειδή τα τοπικά  site και ραδιόφωνα είναι....κομματικοποιημένα. Τελικά ούτε στην ημερομηνία της εκδήλωσης δεν είχαν καταλήξει με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει, διότι αρκετοί είχαν  και άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να γνωρίζουν ακριβείς ημερομηνίες και να κανονίσουν την πορεία τους.

 Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι η ΔΗΚΕΑ ξοδεύει σοβαρά ποσά  σε διάφορες  επουσιώδεις υποστηρικτικές  υπηρεσίες εκδηλώσεων , αφήνοντας πολλά ερωτηματικά 

 

3 σχόλια:

(3)