Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Παρασκευή 17/6 (video)



 

 

Ηλιοφάνεια από το πρωί. Τις απογευματινές ώρες ηλιοφάνεια με συννεφιά. Τις νυχτερινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος με πιθανότητα για τοπικές μπόρες ή καταιγίδες


Τέλος από την Τρίτη η αστάθεια και οι μπόρες καθώς την σκυτάλη παίρνει το καλοκαίρι και η ζέστη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου δεν ξέρουμε ακόμη αν αυτό το κύμα ζέστης χαρακτηριστεί και ως καύσωνας ή όχι κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός την Παρασκευή, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει στα ορεινά. Έτσι δεν αποκλείονται βροχές σε Δράμα, Καβάλα και τα ΒΔ τμήματα της Ηπείρου και τα ορεινά της Θεσσαλίας. Προς το βράδυ ο καιρός θα φτιάξει εκτός από τα ΒΔ τμήματα και στα βόρεια της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Στην Αττική θα έχουμε από νωρίς το πρωί ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αν και το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια προς το βράδυ ο καιρός θα γίνει άστατος με διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.

Το Σάββατο πάντως θα έχουμε βροχές σε Δράμα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, στη Φθιώτιδα και σε τμήματα της Πελοποννήσου.

Την Κυριακή η αστάθεια θα παραμείνει και θα επηρεάσει περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Θεσσαλίας και στις Σποράδες και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές μπόρες στο ορεινά της δυτικής Ελλάδας.

Από την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός με άνοδο της θερμοκρασίας. Ειδικότερα αναμένονται 35αρια στην ενδοχώρα και στο Αιγαίο έως 30 βαθμούς. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε επίσης ζέστη καθώς οι θερμές αέριες μάζες θα φτάσουν από την δυτική Ευρώπη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)