Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Διπλό Φαρ Ουέστ στην Αθήνα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες, οι δυο αστυνομικοί

Διπλό Φαρ Ουέστ στην Αθήνα: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες, οι δυο αστυνομικοί
 
 
Aιματηρά περιστατικά το βράδυ του Σαββάτου, σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με έναν νεκρό αλλά και τουλάχιστον 4 τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί.

Ένας νεκρός, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση, ένας ελαφρά τραυματίας και δύο αστυνομικοί χτυπημένοι από σφαίρες στο 401 είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών που σημειώθηκαν νωρίτερα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους.

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 το βράδυ όταν οι οδηγοί δυο Ι.Χ. είχαν διαπληκτισμό στη συμβολή της οδού Κουρτίδου με τη Νάζου στα Κάτω Πατήσια. Ο ένας από αυτούς άνοιξε πυρ κατά του άλλου τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Ο συνοδηγός του θύματος, επιχείρησε μέσα στον πανικό να βγει από το όχημα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο και να τον τραυματίσει ελαφρά. Ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Αμέσως δόθηκε σήμα στην Άμεση Δράση και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις του ύποπτου αυτοκινήτου.

Πυροβολισμοί και στους Αγίους Αναργύρους - Ένας νεκρός

Την ίδια ώρα ένας δεύτερος συναγερμός σήμανε στους Αγίους Αναργύρους μετά από ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε το όχημα των δραστών στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και ξεκίνησε να το καταδιώκει. Στη θέα των αστυνομικών οι ληστές άνοιξαν πυρ με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν. Από τους πυροβολισμούς ο οδηγός του οχήματος έπεσε νεκρός, ενώ δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο 401 τραυματισμένοι. Ο ένας δέχτηκε σφαίρα στο πόδι ενώ ο άλλος στην ωμοπλάτη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)