Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ημαθία: Νεκρός στρατιωτικός από πυροβολισμό

Ημαθία: Νεκρός στρατιωτικός από πυροβολισμό
 
 
Στρατιωτικός στην Ημαθία έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το ΓΕΣ.

Ένας 47χρονος υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς έπεσε νεκρός από πυροβολισμό σε στρατόπεδο της Ημαθίας, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (16/07).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας inveria.gr, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοπυροβολισμό και εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας ή ατυχήματος. Το στρατόπεδο που βρέθηκε νεκρός ο αρχιλοχίας, είναι στην περιοχή του Παλαιοχωρίου (στρατιωτικό αεροδρόμιο).

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Μάλιστα, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους οικείους του αρχιλογία.

Χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση, το ΓΕΣ επισημαίνει: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022, ο Αρχιλοχίας (ΥΓ) Α.Τ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ημαθίας, 47 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

 Πηγή:inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)