Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πακιστανός σύντροφός της – Η ανάρτηση του Τ. Θεοδωρικάκου

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πακιστανός σύντροφός της – Η ανάρτηση του Τ. Θεοδωρικάκου – ΒΙΝΤΕΟ 

 

Προσπάθησε να διαφύγει μαζί με γκρουπ μεταναστών ωστόσο εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι καθώς ο νούμερο ένα ύποπτος για το άγριο έγκλημα βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Ο 20χρονος συνελήφθη στα Σκόπια και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αστυνομία προσπάθησε να διαφύγει μαζί με γκρουπ μεταναστών ωστόσο εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές.

δολοφονία 17χρονης

MEGA

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές.

Την πληροφορία αρχικά γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέροντας σχετικά:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης. Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις. Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας. Βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα”

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι

ΕΡΤ

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Η κακοποίηση της Νικολέτας και το τραγικό φινάλε της ζωής της

Συγκλόνισαν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως για την δύσκολη ζωή της Νικολέτας μετά τη στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της, η κοπέλα είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου ζούσαν. Το γεγονός οδήγησε στη διαπόμπευση και τον εκφοβισμό της από τον περίγυρό της. Έτσι μητέρα και κόρη αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Η 17χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της από την αδελφή και τη μητέρα της αργά το βράδυ της Δευτέρας. Την Πέμπτη στον τόπο καταγωγής της συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο αντίο

Αναρτήθηκε από: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)