Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Τροχαίο τα χαράματα στην Αριδαία

Τροχαίο ατύχημα έγινε  σήμερα Σάββατο  τα χαράματα  20/8/2022 στο κέντρο της της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα  ΙΧΦ αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός από χωριό της δυτικής Αλμωπίας επί της οδού Λοχ. Πασσιά, αρχικά έπεσε σε σταθμευμένο ΙΧΦ αυτοκίνητο και στη συνέχεια παρέσυρε νεαρό ζευγάρι που κινείτο στο  παραπάνω   δρόμο με αποτέλεσμα να πάρει από κάτω τον άνδρα, να τον τραυματίσει πιθανόν  σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίσθηκε η γυναίκα.

Περαστικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πηγές  ταλαιπώρησε αυτόν που το κάλεσε καθόσον στη γραμμή βγήκε αρχικά στο ΕΚΑΒ Αθήνας, μετά στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και τελικά κατέφθασε ασθενοφόρο, όπου παρέλαβε τους τραυματίες τους οποίους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

 Η  λειτουργία του ΕΚΑΒ συνήθως είναι αυτή με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος , ενώ η συμπεριφορά των τηλεφωνητών  πολλές φορές είναι   αγενής και απαράδεκτη.

 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΕΠΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΊΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ για τα παραπάνω που είπατε αλλά όχι ότι τα μαγαζιά της Αριδαίας δίνουν αλκοόλ τόσα πανηγύρια εχει τα μαγαζιά της Αριδαίας περίμεναν για να πιούνε

      Διαγραφή

(3)