Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Άμεσες εξελίξεις: Τη Δευτέρα καταθέτει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για Εξεταστική

Άμεσες εξελίξεις: Τη Δευτέρα καταθέτει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για Εξεταστική
 
 
Ζητά να ερευνηθεί η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και η χρησιμοποίηση του Predator - Δεν καταθέτει τελικά δική της πρόταση η Ν.Δ. - Αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιταχύνει τις εξελίξεις η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς το πρωί της Δευτέρας καταθέτει πρόταση για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το μείζον σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Η πρόταση, που θα υπογράφουν βουλευτές του κόμματος, θα επικεντρώνει στην περίοδο της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και στη διερεύνηση της χρησιμοποίησης του Predator.

Παρά τις πιέσεις της Ν.Δ., η Χαριλάου Τρικούπη είναι αρνητική στη χρονική διεύρυνση της υπόθεσης. Ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, καλεί την πλειοψηφία αν έχει στοιχεία για άλλες περιόδους να τα πάει στον εισαγγελέα, ενώ σε αυτή την περίπτωση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Στέφανος Ξεκαλάκης, με συνέντευξή του στο iEidiseis τάσσεται υπέρ μιας άλλης Εξεταστικής!

Η Ν.Δ., πάντως, μετά από ώριμη σκέψη, δεν καταθέτει δική της πρόταση για Εξεταστική, καθώς έτσι θα ευτέλιζε τη διάταξη που ψηφίστηκε για το δικαίωμα της αντιπολίτευσης να συστήνει εξεταστική με τη συγκέντρωση 120 υπογραφών βουλευτών. Ανεξαρτήτως, όμως, από το τι λέγεται, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα παρέμβει ωμά ώστε να αλλάξει ουσιαστικά την ατζέντα της Εξεταστικής, σε μια προσπάθεια διάχυσης των ευθυνών και απαξίας της αναζήτησης της αλήθειας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική, με τις πρώτες οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στο Εκτελεστικό Γραφείο υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Β. Σκ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)