Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Έκτακτη κλήρωση στον «Τουρισμό για Όλους» για νέα voucher

Έκτακτη κλήρωση στον «Τουρισμό για Όλους» για νέα voucher - Πότε είναι


Επιπλέον 200.000 δικαιούχοι επιταγής 150 και 200 ευρώ για τον «Τουρισμό για Όλους» θα προκύψουν από μία νέα κλήρωση που θα γίνει. Από αυτή την κλήρωση θα εξαιρεθούν οι 200.000 που ήδη πήραν επιταγή.

Για την κλήρωση δεν χρειάζεται να γίνει νέα αίτηση στο σύστημα, αφού συνολικά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 1,2 εκατομμύρια πολίτες. Το σύστημα εξάλλου έχει κλείσει.

Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα μπορούν οι ωφελούμενοι να εξαργυρώσουν τις επιταγές των 150 ευρώ που θα λάβουν και ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Έτσι, οι νέοι ωφελούμενοι δεν θα μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν για τις διακοπές τους τον Αύγουστο.

Τα οριστικά αποτελέσματα του «Τουρισμού για Όλους»

Για να δείτε αν κληρωθήκατε μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι εξαργύρωση των επιταγών 150 και 200 ευρώ μπορεί να γίνει σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας, αλλά δεν ισχύει για εισιτήρια και εστίαση.

Πώς θα εγκαταστήσετε το voucher στο κινητό

Η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

  • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και
  • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Αφότου εισέλθει στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα.

Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

  • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
  • Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα.
  • Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
  • Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση

Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

  • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
  • Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
  • Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)