Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τρίτη 6/9 (video)

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για κρύο ως την Παρασκευή και μίνι καύσωνα το Σαββατοκύριακο

 

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες, άνοδο το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα 12/9 μπαίνουμε ολοταχώς στο φθινόπωρο.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης και έως το απόγευμα θα πυκνώνουν τα σύννεφα σε Μακεδονία, Θεσσαλία και βόρεια Στερεά και δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο τοπικά.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός και κάποια σύννεφα θα έχουμε στην Κρήτη αλλά και πάλι οι όποιες βροχές θα είναι μικρής διάρκειας. Ωστόσο, οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7-8 μποφόρ και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο Αιγαίο θα έχουμε 25-26 βαθμούς και στα δυτικά στους 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιές στα βόρεια και ανατολικά του νομού και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε από το πρωί σύννεφα και δεν αποκλείεται το μεσημέρι να υπάρξει τοπική μπόρα. Η θερμοκρασία από 20 έως 25 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε λιακάδα, αλλά και ένα σχετικό κρύο στα ηπειρωτικά - ορεινά και 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς

Την Πέμπτη επίσης θα έχουμε καλό καιρό και χωρίς σύννεφα. Η θερμοκρασία από 28 έως 29 βαθμούς.

Την Παρασκευή ηλιοφάνεια και πτώση των πτώση των ανέμων στα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία 30 έως 33 στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι ζεστός και ο άνεμος γυρίζει σε ΝΔ. Η θερμοκρασία 33-34 βαθμούς.

Ωστόσο από την ερχόμενη Δευτέρα αλλάζει εκ νέου ο καιρός και θα γίνει ακόμη πιο φθινοπωρινός.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)