Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Twitter: Χρέωση 20 δολ. το μήνα για την επαλήθευση λογαριασμού - Απειλές Μασκ για απολύσεις

 Αναλαμβάνοντας τα ηνία του Twitter o Έλον Μaσκ, σχεδιάζει τεκτονικές αλλαγές στo μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που θα κοστίζει ακριβά στους χρήστες του. Η σημαντικότερη είναι ότι θα αρχίσει να τους χρεώνει 20 δολάρια το μήνα για την επαλήθευση των λογαριασμών τους, σύμφωνα με το πρακτορείο «The Verge».

Μάλιστα έστειλε στους υπαλλήλους του τελεσίγραφο: «Τηρήστε την προθεσμία του για να εισαγάγετε επαλήθευση επί πληρωμή στο Twitter ή μαζέψτε τα πράγματά σας και φύγετε»!.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πρακτορείου, η οδηγία του είναι να αλλάξει το Twitter Blue, η προαιρετική συνδρομή της εταιρείας, 4,99 $ το μήνα που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες, σε μια πιο ακριβή συνδρομή, ενώ θα συμοπεριλάβει σε αυτή και την επαλήθευση λογαριασμού του χρήστη.

Το Twitter σχεδιάζει επί του παρόντος να χρεώσει 19,99 $ για τη νέα συνδρομή Twitter Blue. Σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, οι επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το «μπλε σημάδι» επιλογής τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν χθες ότι πρέπει να τηρήσουν μια προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσουν το χαρακτηριστικό, διαφορετικά θα απολυθούν.

Ο Μασκ ήταν ξεκάθαρος τους μήνες πριν από την απόκτησή του ότι ήθελε να ανανεώσει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter επαληθεύει λογαριασμούς και χειρίζεται τα bots. Την Κυριακή, έγραψε στο Twitter: «Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή».

Σημειώνετε ότι είναι η πρώτη φορά που το Twitter σκέφτηκε να χρεώσει για επαλήθευση. Εκπρόσωπος του Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Πηγή:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)