Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Αλμωπός- Μακεδονικός Νεάπολης 0-0

 


Τον αδικεί το σκορ 

 

 

Καλύτερος ο Αλμωπός στάθηκε άτυχος σε καίριες θέσεις και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Μαχητικό Μακεδονικό που έπαιξε καθαρό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή  στο παιχνίδι , αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στο 11΄σουτ του Πέττα περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 23΄ο Έππας από καλή θέση  δεν μπορεί να βρει την μπάλα όπως θέλει . Στο 31΄κεφαλιά του Τσιπούρα αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας Γουναρίδης

 Στο 35 σουτ υου Πέττα σταματάει στο δοκάρι

Στο 57 ωραία κεφαλιά του Σαραλιώτη αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αλμωπού  Ντόκιτς. Στο 58΄μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό . Ο Γιουκούδης πλασσάρει ωραία στην κενή εστία , αλλά προλαβαίνει λίγο πριν την γραμμή της εστίας ο Μπρατσιάνι.

Στο 72΄πλασέ το Πέττα , περνάει μόλις άουτ.

Στο 78΄ενώ όλοι ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν γκολ,  σε φοβερή κεφαλιά του Παπαδόπουλου , η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88΄κεφαλιά του Πέττα Στο 78΄ενώ από καλή θέση , εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας

Διαιτητής Κεχαγιάς ( Κοζάνης ) Βοηθοί Μπάλας ( Τρικάλων) , Δεδικούσης ( Λάρισας)

Τέταρτος  Σταφυλάς  (Έβρου)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  :

ΑΛΜΩΠΟΣ  Ντόκιτς,Μανωλάκης , Γιοκούδης , Πέττας, Έππας,( 79  Πέλκας ) Κέρθι  (82΄Ασλαμπάνογλου) ,Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς ( 68΄Παπαδόπουλος) Τσιπούρας (68΄Σουλιώτης ) Γιαλαμούδης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισιαβεβιτς(66΄Τσιλιγγίρης),Σιμόνι, Γαρύφαλλος (78΄Ζαννάκης)), Μπατσιανι, Λεωνιδόπουλος   Τσουκάνης  , Σαραντίδης (66 Σάντεζ)         Λισγάρας, Παναγιωτούδης(Γουνόπουλος)

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)