Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού του 7χρονου τότε παιδιού στα Πετράλωνα, κατά τη διάρκεια πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή τους στις πράξεις βιασμού κατά του ανήλικου.

Να σημειωθεί πως η 22χρονη σήμερα αδερφή του 17χρονου σήμερα αγοριού κατηγορούν τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση και προώθησής τους από τον ίδιο και σε άλλους ενήλικες, ενώ κατηγορούν τη μητέρα για συγκάλυψη.

«Πάρτι βιασμού με τη συγκάλυψη της μητέρας»

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα, ανέφερε πως το αγόρι βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Παράλληλα, η δικηγόρος είπε πως οργάνωναν πάρτι βιασμού, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα του, με την ίδια να σιωπά.

Μάλιστα η μητέρα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν, όπως αναφέρεται.

Καταγγέλθηκε επίσης πως ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπηθεί να βιάζεται, ενώ υπάρχει αναφορά και για άλλα παιδιά που βασανίζονταν με τον ίδιο τρόπο, στους ίδιους χώρους με τον 7χρονο.

Το 2017 η πρώτη καταγγελία, αλλά δεν προχώρησε

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνστατίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι το 2017 που έγινε η πρώτη καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο ένταλμα από την έρευνα του ανακριτή και δεν ενημερώθηκε για κάποια περεταίρω ενέργεια η Αστυνομία.

Την υπόθεση, όπως είπε, χειρίστηκαν οι ανακριτικές Αρχές.