Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο καιρός

Καλοκαιρία και ζέστη για λίγα ακόμη 24ωρα, ωστόσο μπαίνουμε σε βροχερό καιρό που θα μας φέρουν και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ομίχλη στα ΒΑ της χώρας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει παντού και κάποιες συννεφιές θα έχουμε στη ΒΔ χώρα. Το βράδυ ξαστεριά, ενώ οι άνεμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία. Συγκεκριμένα ο υδράργυρος αναμένεται να ανέλθει στα κεντρικά στους 27 βαθμούς, στους 26 στα δυτικά και στους 22 στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και τη νύχτα θα επικρατήσει ξαστεριά. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αρκετή ηλιοφάνεια όλη τη μέρα και τη θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Την Πέμπτη η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 27 τα κεντρικά καθώς οι άνεμοι πέφτουν και άλλο.

Την Παρασκευή ο καιρός αλλάζει και έτσι θα έχουμε βροχές από το μεσημέρι και μετά. Μπόρες θα εχουμε στην ΒΔ Ελλάδα, ενώ αργά το βράδυ δεν αποκλείονται και οι καταιγίδες. Η θερμοκρασία στου 26 στα κεντρικά, στους 24 βορειότερα και στα νησιά στους 23.

Το Σάββατο νέα σταδιακή επιδείνωση με καταιγίδες από τα δυτικά προς ΒΑ. Έντονο χαρακτήρα θα έχουν τα φαινόμενα στο Ιόνιο, με νοτιάδες στα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, στους 18 στο Ιόνιο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος παντού με πολλές βροχές στα δυτικά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Η θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά και στους 17 στο Ιόνιο. Στους 25 στην Κρήτη.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)