Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Μετά τα βρεφικά γάλατα, αντικλεπτικά και στις … σαρδέλες!...


 

 

 

Εικόνες (ντροπής)...


Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες με την τοποθέτηση αντικλεπτικών συσκευών στα βρεφικά γάλατα που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, σειρά παίρνουν οι σαρδέλες. Και αν το βρεφικό γάλα είναι ένα ακριβό προϊόν που οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανησυχούν μήπως κλαπεί από απεγνωσμένους γονείς που δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, τότε ποιο είναι το επιχείρημα για την … ταπεινή σαρδέλα;

Στις... φωτογραφίες που τράβηξε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας, Απόστολος Ραυτόπουλος, φαίνεται καθαρά η τοποθέτηση αντικλεπτικών συσκευών σε κονσέρβες, των οποίων η τιμή ανέρχεται στο ποσό των 1,43 ευρώ!

Ασφαλώς, τα αντικλεπτικά παραμένουν  σε προϊόντα όπως είναι το ακριβό και πολύτιμο μέλι – ανεξαρτήτως τιμής και μάρκας – καθώς επίσης και σε προϊόντα όπως είναι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, οι οποίες μάλλον θεωρούνται επιλογή πολυτελείας για τους καταναλωτές που μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ!





















Παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει και την μαζική κοινωνική δυσαρέσκεια, τα αντικλεπτικά παραμένουν στις συσκευασίες παιδικού γάλακτος.

imerodromos.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)