Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ομαδικό πυρ από κτηνοτρόφους του Εξαπλατάνου κατά του Δήμου Αλμωπίας


 


Για παρατυπίες και παρανομίες κατηγορούν όσους εμπλέκονται στις μέχρι τώρα διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία κυνοκομείου κοντά στο κτηνοτροφικό πάρκο Εξαπλατάνου, κτηνοτρόφοι του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες έστειλαν εξώδικο προς τον Δήμαρχο , το οποίο κοινοποιούν στους επικεφαλείς των συνδυασμών στον Δήμο Αλμωπίας , τον Εισαγγελέα Έδεσσας και σε εμπλεκόμενους φορείς. Στο εξώδικο μεταξύ άλλων αναφέρονται σε μια σειρά παραλείψεων που είδαν το φως της δημοσιότητας και  όσα έκανε μέσω του τύπου ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Λάκης  Προκοπίδης . Μεταξύ άλλων αναρωτιούνται για ποιον λόγο επιμένει ο Δήμος να νοικιάσει συγκεκριμένο χώρο με 50 χιλ ευρώ για 10 χρόνια , την στιγμή που μπορεί να βρει δωρεάν έκταση ή να αγοράσει πολλαπλάσια με λιγώτερα χρήματα και για πάντα δική του .

Την ερχόμενη Παρασκευή σύμφωνα με άλλες πηγές ο Δήμος Αλμωπίας έχει συγκαλέσει  στις 9 το πρωί σύσκεψη με φορείς που εμπλέκονται  με τα αδέσποτα ζώα , χωρίς να έχει γίνει γνωστό το θέμα τξης σύσκεψης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)